Najveće zvijezde i ove godine na CMC festivalu!

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 07. svibnja 2015. - 10:59
Autor: 

Radio Dux i Skala radio, kao medijski pokrovitelji i ovog četvrtka realizirali su zajedničku emisiji ususret CMC festival.

Da vas podsjetimo, CMC festival u Vodicama bit će održan 12. i 13. lipnja.

Uz brojne prateće glazbene programe, 13. lipnja je revijalna večer kada će nastupiti 30 izvođača, a čije pjesme već uveliko preslušavamo.

U 6. zajedničkoj emisiji predstavili smo vam tri nove skladbe, bili su to: grupa Magazin sa pjesmom “Doktore”, u duetu Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal (Novi Fosili) s pjesmom “Emotivna prijetnja” i Minea “Razonoda”.

Ovom prigodom najavljujemo za sljedeće izdanje da nas s novim skladbama očekuju Danijela Martinović, Željko Bebek i Dražen Zečić.

Kroz emisiju smo se također podsjetili na izvođače koje smo preslušavali u prethodnom druženju.

Sve popularnije „Učiteljice“ su predstavile novi singl i spot "Luda kuća". S tom će pjesmom nastupiti na CMC festivalu u Vodicama, 13. lipnja. Djevojke kažu kako je singl "Luda kuća" sve samo ne ozbiljan: "Kako su nam pjesme postajale popularnije, tako su nam i muškarci počeli sve više prilaziti. Ipak, malo je bilo onih ozbiljnih, a često nam se događa, kao i drugim curama, da nam prilaze oženjeni muškarci. Ovu pjesmu posvećujemo njima i želimo ih posavjetovati da malo više čuvaju svoje žene, te da se malo više brinu o njima", istaknule su one. Članice grupe „Učiteljice“ Matea, Silvia i Ana, zajedno nastupaju tek godinu dana, a već su se uvukle pod kožu publici diljem regije. Glazbeno su surađivale s brojnim kolegama, a novi singl i ovoga puta autorski potpisuje poznati dvojac Bojan Dragojević i Dušan Bačić

Mladi glazbenik i autor Ivan Zak već je u 6. godini života znao da je glazba njegov put i ljubav. Tome je kumovao autobiografski film „La Bamba“. Njegov treći album “Bolja od najbolje“, koji autorski potpisuje, dosad je prodan u više od 7 tisuća primjeraka, a nedavno je izišao i njegov novi album “Usne varane“ na čijoj se promociji okupio veći broj obožavatelja. Ujedno njegove nove pjesme na YouTube-u bilježe milijunske preglede. Kao prvi singl s novog albuma je pjesma “Jedan u nizu” koju će predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Jedan od predstavnika diskografske kuće HIT Records je Igor Cukrov koji će se na CMC festivalu predstaviti s pjesmom “Volio sam cure”. Glazba za pjesmu ovoga puta dolazi iz radionice samog Igora, tekst je djelo Branka Klanščeka, dok je aranžerski pečat na cijelu priču stavio Leo Škaro. Igor Cukrov ovaj put donosi priču iz života, priču koja je jednostavna i dio je naše svakodnevice, a u njoj se može naći svaka žena ili muškarac. Da je Igor rado viđen gost na CMC festivalu, itekako je poznato, te se nadamo kako će ovogodišnje izdanje festivala za Igora biti uspješno.

Na zajedničkim frekvencijama Radio Duxa i Skala radija čujemo se narednog tjedna uz nove pjesme i informacije (četvrtkom u 11 sati, s reprizom u popodnevnim satima).

Audio: 
CMC