100,8 MHz - Dux za cijelu Boku

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 23. rujna 2014. - 10:28
Autor: 

"Uvaženi slušatelji  Dux radija  i čitatelji našega portala, veliko je zadovoljstvo objaviti da je nakon više od 5 godina predanog rada Radio Dux zasluženo dobio frekvenciju kojom će pokriti cijelo područje Boke kotorske. Prepoznat kao redovit  informator  svih kulturnih zbivanja u cijeloj Boki, i emiter samo pozitivnih vibracija, nastavit će da bude dio svakodnevnice svih ljudi našega zaljeva.

 Žitelji Herceg Novog, Tivta i sve do Budve moći će nas pratiti na 100,8 MHz, a s Kotoranima ćemo i dalje biti na 97,4 MHz.
Ekipa Radio Dux-a koja s ljubavlju radi svoj posao, nastojat će sada još i više da vas objektivno informira o svim događajima i da vam kvalitetnom glazbom uljepša dan. Budite slobodni i šaljite nam sugestije, primjedbe, pohvale, mi ćemo svima vrlo rado izići ususret.

U ime cijele ekipe s ove strane škatule, sve Vas lijepo pozdravljam do skorog slušanja"- rekla  je Milena Pilastro Kovačić, ravnateljica Dux radija.

Također, zadovoljstvo postignutim izrazio je i predsjednik Hrvatske krovne zajednice "Dux Croatorum" Adrijan Vuksanović, koji je naglasio da put zaista nije bio lak, ali napokon možemo usrećiti sve Bokelje, koji nisu bili u mogućnosti da uživaju u programu Dux radija, te se nada da ćemo opravdati povjerenje vjernih slušatelja, kao i onih koji će to tek postati.

Projekt bi se trebao do kraja  realizirati tijekom naredna dva mjeseca, kada ćemo biti dostupni i na 100,8 MHz.

Audio: 
Adrijan Vuksanović, predsjednik HKZ "Dux Croatorum"