Božićni bazar u hotelu Regent Porto Montenegro

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 11. prosinca 2014. - 10:30
Autor: 

Hotel Regent Porto Montenegro nastavlja s Božićnim bazarom svake subote i nedjelje tijekom prosinca, kao i prvog vikenda u siječnju 2015. godine uz izmijenjeno radno vrijeme od 14 sati  do 19 sati.

Usprkos kiši, Božićni bazar je zabilježio dobru posjećenost proteklog vikenda, a bolja se posjeta očekuje tijekom nastupajućeg vikenda.

Natkriveni dio terase glavnog restorana hotela Regent Porto Montenegro – Dining Room bit će mjesto gdje će posjetitelji uživati u delicijama i bogatoj ponudi rukotvorina. Na posebnom štandu hotela Regent Porto Montenegro, posjetitelji će uživati u posebnoj gastro ponudi odnosno probati kuhano vino, koje je oduševilo mnoge koji su prvog vikenda posjetili Bazar, razne vrste kolača, toplu čokoladu, kavu i čajeve brojnih i nesvakidašnjih aroma i okusa.

Podsjećamo, na Božićnom bazaru nazočni su proizvođači lokalnih tradicionalnih gastro delicija Frutiera, organski proizvođači iz Manastira Duljevo, zanatska radnja Melita koja se predstavlja rukotvorinama s novogodišnjim motivima, kompanija Olcinium Oil kojoj je specijalnost proizvodnja djevičanskog ulja s karakterističnim mirisom i kreativna radionica Tufnica koja je tivatskim damama omiljena kada je u pitanju ručno rađen nakit akademske slikarice Milice Rajčević koja u ponudi ima teglice želja koje predstavljaju idealan dar za najbliže.