Halid Bešlić u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 03. siječnja 2015. - 10:46
Autor: 

Sinoć je u prepunoj sportskoj dvorani "Župa" u Tivtu koncert održao poznati bosanskohercegovački pjevač narodne muzike, Halid Bešlić.

Mnogobrojna publika imala je prilike da punih dva sata uživa u poznatim hitovima poput "Miljacke",  "Tamburaši", "I zanesen tom ljepotom",  "Beograđanka", "Snijeg je opet Snežana",  "Prvi poljubac", "Malo je malo dana  Romanija" i mnoge druge pjesme koje su publiku digle na noge. Bešlićev bend Alkostop je prije samog koncerta otpjevao nekoliko poznatih hitova Bijelog dugmeta.

Ispred organizacije  Humanitarnog društva slijepih i civilnih invalida rata Tivat  zahvalila se Rajka Čavor koja je rekla: ,,Sretna vam Nova godina i neka vam bude radosna kao što je ova noć ovdje, uz velikog umjetnika, velikog humanistu, u kojeg kuca veliko srce. Hvala u ime svih ljudi koji pripadaju ovoj organizaciji, a koji su večeras sa nama”.

Osim Humanitarnog društva slijepih i civilnih invalida rata Tivat u organizaciji koncerta sudjelovala je i Općina Tivat, kao i sportska dvorana "Župa" Tivat .