Hotel Regent završni radovi

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 04. lipnja 2014. - 13:59
Autor: 

Menadžment Hotela Regent Porto Montenegro u sastavu Michael Posch – Generalni menadžer, Yann Marteau – Direktor prodaje i marketinga i Elena Ljiljanić – PR i Marketing menadžera, na poziv službe predsjednika općine, održali su danas sastanak sa predstavnicima Općine Tivat.

Prvom sastanku sa novim predsjednikom općine Tivat, Ivanom Novoselom, prisustvovao je i Petar Vujović, savjetnik predsjednika. U razgovoru predstavnici Regent hotela upoznali su Predsjednika i njegovog suradnika sa trenutnim stanjem kada su u pitanju završni radovi na izgradnji drugog Regent hotela u Europi, a prvog hotela sa 5 zvjezdica u Tivtu. Sagovornici su se usaglasili da je brzina i kvalitet gradnje ovog hotela bio na zavidnom nivou, tako da se već prvi gosti očekuju početkom kolovoza. Generalni menadžer, Posch je izrazio zadovoljstvo što je u prilici da svoju karijeru nastavlja upravo u Tivtu, a njegovo dvadesetogodišnje iskustvo u hotelskoj industriji u Europi garant je da će nadaleko poznat kvalitet usluge i nivo Regent grupacije biti zastupljen i u novom hotelu. Poštujući izrazito visoke standarde i uslove koje Regent grupacija nameće, Posch je posebno pohvalio znanje stranih jezika kod mladih ljudi iz Tivta i okruženja koji su svoj poslovni angažman dobili upravo u ovom hotelu.

Predsjednik Novosel je posebno apostrofirao značaj zapošljavanja lokalnog stanovništva, o čemu Regent grupacija posebno vodi računa. Savjetnik predsjednika Vujović je istakao neophodnost brendiranja Tivta, uz potrebu održavanja kontinuirane komunikacije sa organima lokalne uprave, kao i povezivanja ovog renomiranog hotela sa lokalnom i nacionalnom turističkom organizacijom u cilju stvaranja prepoznatljivog brenda same općine.