Kankaraš - "Tivat je danas kvalitetan crnogorski brend"

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 15. svibnja 2014. - 11:01
Autor: 

Miodrag Kankaraš

Sada već bivši gradonačelnik Tivta Miodrag Kankaraš nakon deset godina provedenih na toj funkciji obratio se zvaničnim pismom koje integralno prenosimo.

"Nakon deset godina provedenih na čelu općine Tivat želim da se zahvalim svakom sa kim sam imao priliku da sarađujem.

Zahvaljujući zajedničkom trudu, naporu i angažovanju, učinjeli smo Tivat boljim mjestom za stanovanje i atraktivnijim mjestom za posjetioce. Uspjeli smo pozicionirati Tivat, kao grad sa intenzivnim razvojem i grad koji izlazi kao pobjednik tranzicionog perioda.

Tivat je danas kvalitetan crnogorski brend. Vi ste dio tog projekta. Ulažući maksimum svojih kompetencija vrijedno smo radili u interesu grada, građana i bolje zajedničke budućnosti.

Hvala što ste dali svoj doprinos uspješnoj epizodi razvoja grada Tivta". - kaže se u obraćanju Miodraga Kankaraša.

Sjednica SO Tivat na kojoj će se birati predsjednik Općine održat će se u utorak, 20. svibnja, odlučio je danas predsjednik tivatskog parlamenta Ivan Novosel (DPS), usprkos protivljenju šefova poslaničkih klubova ujedinjene opozicije.

DPS i SDP dogovoril su se da će SDP glasovima svojih pet odbornika podržati DPS, koji ima 12 odbornika i njihov prijedlog da Novosel u fotelji gradonačelnika naslijedi Dragana Kankaraša (DPS) kojemu je mandat istekao 30.travnja.

Zauzvrat, SDP će pored mjesta potpredsjednika Općine, dobiti i mjesto predsjednika lokalnog parlamenta, koje sada zauzima Novosel. DPS i SDP su odlučili da naredna sjednica SO 20.svibnja ima samo dvije točke dnevnog reda – izbor gradonačelnika i verifikaciju odborničkih mandata, kako bi uspješno sproveli dogovoreno.