Koncert za dušu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 29. kolovoza 2014. - 10:36
Autor: 

Sinoć je u crkvi Svetog Duha u Kotoru održan koncert kotorske sopranistice Nade Baldić.

Na početku večeri, posjetitelje je pozdravila Duda Kaluđerović, bivša članica klape "Alkime", koja nas je vodila kroz cijelu večer.

Poštovatelji Nadina predivnog glasa imali su priliku da, uz klavirsku pratnju prof. Dejana Krivokapića, uživaju u koncertu, kao i u izvedbi klapa "Belezza" i "Lungo mare". Večer je osvježio duhoviti Teatar 303 i Modni studio Isidora.

Sopranistica Baldić je, pored popularnih pjesama zabavne glazbe, izvela i nekoliko svojih autorskih kompozicija koje su po prvi puta predstavljene mnogobrojnoj publici na njihovo oduševljenje.

U duetu sa sopranisticom Milicom Zdravković, kao i sa bivšim članicama klape "Alkime", profesorica Baldić dovela je glazbenu večer do vrhunca. Ugodna mediteranska večer gdje su posjetitelji bili u prilici da uživaju u jednoj zaista posebnoj atmosferi.

Sponzori koncerta bili su: Općina Kotor i Hrvatska krovna zajednica-Dux Croatorum.

Profesorica Baldić je pozdravila brojne posjetitelje, među kojima i predsjednicu HGI-ja i ministricu u Vladi Crne Gore, gospođu Mariju Vučinović, predsjednika Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore, gospodina Zvonimira Dekovića, kao i gospodina Adrijana Vuksanovića, predsjednika Hrvatske krovne zajednice- Dux Croatorum, te zahvalila na njihovoj potpori u organiziranju koncerta.