Kvartet Zagreb – Humanitarni koncert za pomoć poplavljenom regionu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 29. lipnja 2014. - 20:41
Autor: 

U Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta u ponedjeljak 30. lipnja, u 20 sati, biće održan humanitarni koncert za pomoć poplavljenom regionu, na kome će nastupiti glazbeni sastav Kvartet Zagreb.
Koncert organiziraju Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Crnoj Gori, Crnogorsko narodno pozorište, i gradovi Zagreb i Podgorica.
Kvartet Zagreb čine: Sandra Bagarić, Renata Sabljak, Đani Stipaničev i Ervin Baučić, uz klavirsku pratnju Darka Domitrovića.
Kvartet je sastavljen od vrhunskih izvođača, pjevača i glumaca ujedinjenih u neponovljivi muzički sastav. Sandra Bagarić, Renata Sabljak, Đani Stipaničev i Ervin Baučić su glasovno i po stilu pjevanja različiti, ali ujedinjeni u visokom kvalitetu izvođenja i želji da zajedničkim nastupom prenesu ljepotu muziciranja u svim glazbenim žanrovima. Kvartet Zagreb sastavljen je od četiri različita glasa i stilska izražaja, vrhunskih izvođača u raznim glazbenim pravcima: opereta, mjuzikl, rok opera, klapska pjesma, italijanska kancona, pop šansona, rock and roll.. Tek zajednički nastup u Kvartetu pokazuje jedinstvenost svakog pojedinca i zadivljujuće mogućnosti međusobne igre i nadopunjavanja na sceni.
Koncert Kvarteta Zagreb ujedno je i prvi program u okviru ovogodišnje manifestacije Podgoričko ljeto, čiji je organizator Sekretarijat za kulturu i sport Podgorice.