Podrška JK „Delfin“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 20. lipnja 2014. - 10:29
Autor: 

Kompanija Luštica Development AD potpisala je jučer ugovor o sponzorstvu sa Jedriličarskim klubom "Delfin" u vrijednosti od 10 tisuća eura, za program poticaja jedriličara Igora Lesa.

Reprezentativac Igor Les je do sada postigao značajne rezultate među kojima je Europsko prvenstvo u Francuskoj 2012. godine kada je bio 12-ti, a prošle godine je postao prvak Balkana. Njega u rujnu očekuje svjetsko prvenstvo, za koje se već priprema.
„Luštica Divelopment želi da bude sastavni dio lokalne zajednice i trudićemo se da uvijek budemo podrška na putu daljeg razvoja, a od Igora Lesa svakako očekujemo dobre rezultate na svjetskom prvenstvu", saopšteno je iz kompanije.

Ova sredstva čine dio programa podrške razvoju lokalne zajednice kroz društveno odgovorne projekte, a kompanija je do sada na ovom polju uložila preko pola miliona eura.

U toku više od šezdeset godina postojanja, jedriličari Delfina su učestvovali na brojnim regatama i osvojili mnoga priznanja. Klub danas broji oko dvije stotine ljubitelja jedrenja, među kojima su i članovi reprezentativne selekcije Crne Gore.