Predavanje o vaspitavanju djece bez nasilja

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 13. svibnja 2014. - 10:56
Autor: 

Porodični bukvar

Profesorica Milica Novković održat će u Tivtu dva predavanja o uspješnom roditeljstvu pod nazivom "Vaspitanjem bez kazne i nagrade do smanjenja nasilja u porodici, vrtiću i školi".

Prvo predavanje će se održati 14. svibnja (srijeda) u tivatskom Centru za kulturu, s početkom u 20 sati. Drugo predavanje bit će 16. svibnja (petak) u Domu kulture "Josip Marković" u Donjoj Lastvi, u 16 sati. Predavanja će se održati u organizaciji profesorice Novković, uz podršku Centra za kulturu Tivat, Hrvatskog nacionalnog vijeća i Savjeta roditelja.

Profesorica Novković je u periodu od 2003. do 2008. u nekoliko navrata održala predavanja i predstavila svoju knjigu. Knjigu " Vaspitanjem bez kazne i nagrade do smanjenja nasilja u porodici, vrtiću i školi" promovirala je u: Srbiji, Sloveniji, Nizozemskoj, Njemačkoj, a u planu su joj London, Norveška, kao i Svjetski kongres obitelji u Rusiji.

Njena knjiga  prevedena je na mnoge jezike: slovenački, mađarski, hrvatski, engleski i ruski. Nastupila je na mnogim tribinama, predavanjima, u medijima, a sve u cilju educiranja obitelji kako da odgajaju svoju djecu bez kazne i bez nagrade.