Regate "Tisuću otoka" i "Tisuću otoka +2"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 23. rujna 2014. - 9:31
Autor: 

Esimit Europa 2, najbrža europska jedrilica do sada nepobijeđena na vodi, u ranim jutarnjim satima prva je stigla na cilj u Porto Montenegro, u prvoj etapi Regate.
Druga prestižna regata "Tisuću otoka" u organizaciji Jahting kluba Porto Montenegro, JK SCOR iz Rijeke i Udruženja Val iz Rijeke, održava se od 21. do 28.rujna. Prva etapa počela je u nedjelju 21. rujna iz Rijeke, a  završit će u marini Porto Montenegro uz vremensko ograničenje od 72 sata nakon signala starta.
U akvatoriju Bokokotorskog zaljeva sutra će biti održana i mala regata pod nazivom "Tisuću otoka +2", u organizaciji Jahting kluba Porto Montenegro, kada će jedriličari iz Tivta imati priliku da jedre sa sudionicima međunarodne jadranske regate, oko dva bokeška otoka

Dodjela nagrada pobjednicima i koktel za prvu etapu velike regate "Tisuću otoka" i regate "Tisuću otoka +2" bit će održana na bazenu "Lido" u Porto Montenegru u 20 sati.
Flota će natjecanje  nastaviti u četvrtak 25. rujna u obratnom smjeru prema Rijeci na istom kursu, a regata se zaključuje u nedjelju 28. rujna u Rijeci.