Vrijedna donacija tivatskoj Hitnoj pomoći

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 10. lipnja 2014. - 11:16
Autor: 

Nastavljajući program podrške lokalnoj zajednici, a posebno aktivnostima koje su od značaja za stanovnike tivatske Općine, Luštica Development donirala je tivatskoj Službi hitne pomoći opremu u vrijednosti od 3,000 eura koja će unaprijediti rad ove službe. 

„Ljekari i zaposleni u Službi hitne pomoći veoma savjesno i odgovorno obavljaju svoj posao, a sa dolaskom nove turističke sezone čeka ih još više izazova na koje moraju biti spremni i mi na ovaj način želimo da im pružimo podršku u svakodnevnom radu. Naša je želja da se i građani i gosti osjećaju prijatno i sigurno tokom boravka u Tivtu, stoga su pravovremena medicinska intervencija i odgovarajuća njega prioritet“, priopćeno je iz kompanije Luštica Development AD.

Od početka svog djelovanja, Luštica Development je uložila preko pola milijuna eura u društveno odgovorne projekte u više gradova Crne Gore. Kompanija nastavlja da podstiče razvoj lokalne zajednice kroz brojne kulturne sadržaje, podršku sportskim klubovima i socijalno ugroženima.

Luštica Development AD je osnovana 2008. g. Preduzeće je „joint venture“ između švajcarskog Orascom Development Ltd. (90%) i Vlade Crne Gore (10%). Projekat Luštica Bej je procijenjen na više od milijardu eura. Švajcarski Orascom Development je vodeći konstruktor potpuno integrisanih gradova koji se sastoje od hotela, vila i apartmana, objekata za odmor i opuštanje kao što su golf tereni, marine i prateća infrastrukutura. Oraskom posluje u Egiptu, Jordanu, UAE, Omanu, Švajcarskoj, Maroku, Ujedinjenom Kraljevstvu i Crnoj Gori. Najniža cijena stambenih objekata u Luštica Bej kompleksu iznosi €180,000 koliko košta studio apartman. Za više informacija o projektu Luštica Bej, posjetite blog naše destinacije www.livingmontenegro.com, pratite nas na Twitteru, @LivingMontenegro ili posjetite naš web sajt www.lusticabay.com