KAKO JE NOVA DOČEKANA U BUDVI I DUBROVNIKU

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 02. siječnja 2012. - 11:50
Autor: 

Uz zvuke poznatog hrvatskoog rok benda "Prljavo kazalište" i hitove iz 80-tih više od 15.000 posjetilaca dočekalo je novu 2012. na starogradskom trgu u Budvi. Vatromet, prepuni lokali, koji su radili cijelu noć, dobar provod do jutarnjih sati, slika su Budve u novogodišnjoj noći. Poznati rok sastava kako ih zovu "Prljavci" pivukli su veliki broj mladih iz svih krajeva ne samo Crne Gore već iz okruženja, Bosne i Hercegovine, makedonije , Albanije, Hrvatske. Doček je prošao mirno bez većih incidenata.

Najluđa noć na Stradunu dočekana je uz veliki vatromet, pjesmu i ples. Odmah nakon ponoći gostima i domaćima pred prepunim Stradunom se obratio dubrovački gradonačelnik. "Dragi Dubrovčani i posjetitelji, nalazite se na čarobnom mjestu, u najljepšem gradu na svijetu. Želim vam sve najbolje u 2012. godini" - poručio je Vlahušić nakon čega je uslijedio novogodišnji valcer. Dubrovčane i njihove goste na Stradunu je u Novu godinu uvela zvijezda dočeka Jelena Rozga, koja je u prohladnoj noći atmosferu dovela do "usijanja".
Kako je Stradun izgledao i kakvo je raspoloženje bilo možete vidjetu zahvaljujući kolegama iz Dulista - www. dulist.hr i fotografijama Zvone Pandže.
{gallery download=0}foto_docek_nove_2012{/gallery}