Društvo

SLAVICA STOJAN Imati kuću ili ljetnikovac u Rijeci dubrovačkoj prije pet stoljeća bio je "must have"

Predsjednica dubrovačkog ogranka Matice hrvatske, Slavica Stojan, održala je u Dvorani Ivana Pavla II. predavanje ”Svakodnevni život u ljetnikovcima Rijeke dubrovačke (15.-20.st.)”.

Pročitajte više

Vuksanović s francuskim senatorima

Pohvaljen napredak Crne Gore i dosadašnji rezultati na njenom putu ka EU

Pročitajte više

KAS –ov seminar održan proteklog vikenda u Petrovcu

Proteklog je vikenda u hotelu Palas u Petrovcu  održan trodnevni  seminar u organizaciji  njemačka zaklade Konrad Adenauer (Konrad Adenauer Stiftung)  u okviru projekta „Političko obrazovanje“, koji je namijenjen političkim podmlatcima parlamenta

Pročitajte više

Sajam rukotvorina u Tivtu

Turistička organizacija Tivat u suradnji s NVO „Harlekin“ organizira Sajam rukotvorina na gradskoj rivi Pine u Tivtu.

Pročitajte više

"KIC Pop Hor" za početak ljetne turističke sezone u Tivtu

"KIC Pop hor" otvorit će ljetnu turističku sezonu u Tivtu koncertom na Pinama, koji će se održati 26.5., s početkom u 20.30. 

Pročitajte više

KotorArt Talenti krenuli na mini turneju

Ideja o KotorArt  Talentima proistekla je iz odlične suradnje KotorArt Don Brankovih dana muzike i ŠOSMO „Vida Matjan“,  tijekom  koje zajedno već nekoliko godina realiziraju Kotorsku koncertnu sezonu,  koja podrazumijeva koncerte eminentnih umje

Pročitajte više

Europski stručnjaci za tvrđave istražuju fortifikacijsku baštinu Crne Gore

Od srijede, 23.5., do subote 26. 5. , održat će se pilot studijska tura koja će se baviti tvrđavama s povijesnog  i turističkog aspekta i  bit će organizirana  u Kotoru, Budvi i Podgorici.

Pročitajte više

Dan nezavisnosti Crne Gore

Crna Gora danas, 21. svibnja, obilježava Dan nezavisnosti. Crna Gora je na današnji dan 2006. godine obnovila državnu samostalnost.  Dux radio svim građankama i građanima Crne Gore čestita današnji  Dan nezavisnosti.

Pročitajte više

Obilježene dvije godine Crnogorske paneuropske unije

Sedamnaestog  svibnja Crnogorska paneuropska unija je kulturnim događajem „Komuniciranje Evrope u pan-evropskim društvima“ obilježila dvije godine svog postojanja u prostorijama partnera EUIC. Prof. dr.

Pročitajte više

Čestitka HNV-a povodom Dana nezavisnosti Crne Gore

Povodom Dana nezavisnosti Crne Gore, koji proslavljamo u ozračju obilježavanja dvanaest  godina od obnavljanja nezavisnosti zajedničke nam domovine- Crne Gore, Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore  upućuje srdačne  čestitke svim građankama i građ

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo