Društvo

Foto natječaj TO Tivat

Turistička organizacija grada Tivta u suradnji s  Lounge barom i restoranom Volat organizira novogodišnji foto natječaj. Medijski sponzor manifestacije je Prva TV.

Pročitajte više

Promocija digitalne antologije "Hrvatsko pjesništvo Boke kotorske" u Donjoj Lastvi

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore organizira promociju digitalne antologije "Hrvatsko pjesništvo Boke kotorske", autorice Dijane Milošević. Promocija će se održati u Domu kulture “Josip Marković” u Donjoj Lastvi, u nedjelju, 17.

Pročitajte više

Božićna trpeza u SC Kamelija uz Boka band

Božićna trpeza vas očekuje 15.12. u SC Kamelija u Kotoru od 19:00 h. Osjetite pravu božićnu čaroliju uz degustaciju slatkih i slanih delicija. U glazbenom dijelu nastupit će Boka band.

Pročitajte više

Sveta Lucija – navjestiteljica božićnog svjetla

Sveta Lucija od Sirakuze (284. – 303.) zbog svoje je vjere podnijela mučeništvo 303. godine.

Pročitajte više

Božićna priredba učenika hrvatske nastave

Božićna priredba učenika hrvatske nastave iz Tivta i Kotora održat će se  17. prosinca 2017. godine u 19 sati u tivatskom Centru za kulturu „ Gracija Petković “ u Tivtu. Dođite i podržite najmlađe u igrokazu, recitacijama i pjevanju.

Pročitajte više

Inicijativa o bratimljenju Tivta i francuskog grada La Seyne-sur-Mer

Predsjednica Općine  Tivat Snežana Matijević ugostila je jučer Nj. E.  veleposlanicu Republike Francuske u Crnoj Gori Christine Toudic /Kristine Tudik/.

Pročitajte više

Čestitka HNV-a povodom Hanuke

Poštovani  rabine Edelkop, uvaženi predsjedniče  Alfandari,

Vama i cijeloj Jevrejskoj zajednici u Crnoj Gori  upućujem iskrene čestitke povodom Hanuke u svoje ime i u ime Hrvatskoga nacionalnog vijeća Crne Gore.

Pročitajte više

Predstavljena monografija 'Hrvatski vjerski objekti u Boki kotorskoj“ u Dubrovniku

U Hrvatskoj matici iseljenika Dubrovnik predstavljena je fotomonografija 'Hrvatski vjerski objekti u Boki kotorskoj', autora Frana Ercegovića.

Pročitajte više

Novinar Ivo Kujundžić o Glasu Hrvatske

Današnji gost emisije „ U svjetlu kulture“ je gospodin Ivo Kujundžić, vršitelj dužnosti glavnog urednika Glasa Hrvatske. Na HRT-u je zaposlen od 1991. godine.

Pročitajte više

Obljetnica najveće tragedije na moru – potapanje broda „Cetinje“

Polaganjem vijenaca na groblju u Donjoj Lastvi jutros je obilježena obljetnica najveće tragedije na moru – potapanje broda „Cetinje“, koji je na današnji dan naišao na zaostalu podvodnu minu, koju su postavili njemački fašisti za vrijeme Drugog s

Pročitajte više

Završena humanitarna akcija Help Portrait u Porto Montenegru

Tijekom međunarodne humanitarne akcije Help Portrait u nautičkom naselju Porto Montenegro tijekom četiri sata prikupljeno je 1.177 eura - čitav prihod od prodatih fotografija namijenjen je djeci s posebnim potrebama za čije se programske s

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo