Društvo

Seminar za bibliotekare ,,Zelena biblioteka“

Povodom obilježavanja Dana europske baštine 2022., koji se održavaju na temu ,,Održiva baština“ JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor, Gradska biblioteka i čitaonica, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Crne Gore, organizirala je sem

Pročitajte više

Škola sporta „sport za sve“ u Kotoru

Škola sporta „sport za sve“ počinje s treninzima  od 3. 10. 2022. -  ponedjeljkom, srijedom i petkom. Za djecu od 3 do 5 godina treninzi su  u terminu od 17 h do 18 h. Za djecu od 6 do 10 godina treninzi su u terminu od 18 h do 19 h.

Pročitajte više

Čestitka HNV-a povodom Roš Hašane

Poštovani rabine Prelević, poštovana gospođo Ofner Bokan,                                                                     

Pročitajte više

"HGI. Tivat – naše mjesto pod suncem."

Danas je Hrvatska građanska inicijativa predala listu za predstojeće lokalne izbore u Tivtu. Predizbornu listu predvodi Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatske građanske inicijative i ministar u Vladi Crne Gore.

Pročitajte više

TO Tivat – odložene aktivnosti povodom Svjetskog dana turizma

„Turistička organizacija opštine Tivat obavještava javnost da će se aktivnosti povodom Svjetskog dana turizma koje su planirane za 27.09.2022.godine u Gornjoj Lastvi, zbog loših vremenskih uslova odložiti za narednu sedmicu.

Pročitajte više

Blagdan sv. Eustahija u Dobroti

Blagdan sv. Eustahija proslavljen je jučer u istoimenoj crkvi.  Misu je predvodio don Dražen Kraljić, koji je govorio o životu Sv.

Pročitajte više

Proslava blagdana sv. Jeronima u Herceg Novom

Proslava nebeskog zaštitnika Župe i grada Herceg Novog održat će se 30. 9., svetim misama u 10 i u 18 sati. Svečanu svetu misu u 18 sati predslavi don Srećko Majić.

Pročitajte više

HGI samostalno na izbore u Tivtu; sutra predaja liste koju predvodi Vuksanović

Hrvatska građanska inicijativa, kao što je poznato samostalno izlazi na izbore u Tivtu. Jednoglasna je to odluka Središnjeg odbora, a na tragu stava tivatskog Općinskog odbora, Predsjedništva, kao i brojnih članova i simpatizera stranke.

Pročitajte više

„Bez cukra molim“ s dramskim piscem Stevanom Koprivicom

Razgovor s povodom - dramski pisac Stevan Koprivica o premijeri predstave  „Bez portfelja“ Gradskog pozorišta Podgorica.

Pročitajte više

TO Tivat kroz niz aktivnosti obilježava Svjetski dan turizma

Turistička organizacija Tivat će i ove godine obilježiti Svjetski dan turizma koji se svuda u svijetu održava 27. 9.   Tema Svjetskog dana turizma je “Rethinking Tourism”.

Pročitajte više

Izložba „Boje na prstima“ Antona Tonija Škanate u Herceg Novom

Izložba „Boje na prstima“ Antona Tonija Škanate, prerano preminulog mladića, koji je 22 godine živio u Tivtu i koji je zahvaljujući svojim umjetničkim djelima ostavio trag, bit će otvorena 23.

Pročitajte više

Novo ozvučenje za crkvu sv. Jeronima

Crkva svetog Jeronima dobit će novo ozvučenje, što će poboljšati uvjete za obavljanje službe, kao i za održavanje prigodnih kulturnih programa u ovom zdanju.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo