Društvo

Održana 18. po redu Žučenica fest na Pinama

Sinoć je na Pinama održana 18. po redu Žućenica fest, uz brojne delicije, koje su pripremile Organizacija žena Tivta, Kolo srpskih sestara, kavačka Alamaka, Harlekin iz Donje Lastve, Koložunj, a ove godine su se pridružile i žene iz Grblja.

Pročitajte više

Decenija od smrti hrvatskog novinara Milorada Bibića - Mosora

ORIGINALNI DUH VELIKOG MEŠTRA

Pročitajte više

Promocija knjige odabranih djela Ivana Antuna Nenadića

U ponedjeljak, 27. 6.,  u 20:00 h u Domu kulture Josip Marković – Donja Lastva, održat će se promocija knjige Odabrana djela Ivana Antuna Nenadića.

Pročitajte više

Blagdan svetog Ivana Krstitelja

Isusov preteča i posljednji starozavjetni prorok, asket i propovjednik. Ukazao je na Isusa kao Jaganjca koji oduzima grijehe svijeta.

Pročitajte više

Prof. Marija Brčić o Zboru župe Svetog križa iz Dubrovnika

Mješoviti pjevački zbor župe Svetog križa iz  Dubrovnika  nedavno je održao koncert u crkvi sv.

Pročitajte više

Promovirana knjiga „Povratak“ Veselka Grubišića, veleposlanika RH u Crnoj Gori

U organizaciji JU Centar za očuvanje i razvoj kulture manjina Crne Gore večeras je u Narodnoj biblioteci “Radosav Ljumović“ u Podgorici promovisana knjiga “Povratak” Njegove Ekselencije ambasadora Republike Hrvatske u Crnoj Gori Veselka Grubišića

Pročitajte više

„Žućenica fest” sutra na Pinama

U petak,  od 20 sati,  na Pinama će se održati tradicionalna  manifestacija „Žućenica fest”,   u organizaciji Organizacije žena Tivta i pod pokroviteljstvom Općine Tivat i Turističke organizacije Tivat.

Pročitajte više

O knjizi „Povratak“ u emisiji „Rujna zora”

U emisiji „Rujna zora”, na Gradskoj TV, gostovali su veleposlanik  Republike Hrvatske u Crnoj Gori Veselko Grubišić i direktor Centar za očuvanje i razvoj kulture manjina Crne Gore Salko Luboder.

Pročitajte više

„Pozdrav ljetu“ uz klape Bellezzu i Camerton

Sinoć je u Gornjoj Lastvi održan koncert „Pozdrav ljetu“, u čast Svjetskom danu glazbe. Koncert je prvi u nizu kulturnih manifestacija u okviru Dana pejzaža i podržan je od strane Općine  Tivat, Turističke organizacije Tivat i Porto Montenegra.

Pročitajte više

O apstraktnom slikarstvu s akademskom slikaricom Anom Bulatović Lili

U današnjoj emisiji Bokobrana ugostili smo akademsku slikaricu  Anu Bulatović Lili.

Pročitajte više

Muzička škola Vida Matjan – obavijest o polaganju i upisu

„Na osnovu člana 12 stav 2 Zakona  o stručnom obrazovanju (“Službeni list RCG” br.64/02 i 49/07 Ministarstvo prosvjete je raspisalo KONKURS za upis učenika u I razred srednje škole za školsku 2022/23.godinu.

Pročitajte više

Koncert „Pozdrav ljetu“ u Gornjoj Lastvi

Večeras u Gornjoj Lastvi, s početkom u 21 sat,  održat će se  koncert „Pozdrav ljetu“, u čast svjetskom Danu glazbe. Koncert je prvi u nizu kulturnih manifestacija u okviru Dana pejzaža i podržan je od strane Općine  Tivat, Turističke organizacij

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo