Društvo

Potpora Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini HGI -ju

Na izbore za zastupnike Skupštine Republike Crne Gore, koji će biti održani u nedjelju, 11.

Pročitajte više

Predstava “Vječno će zvoniti naši kampanjuli” večeras u Tivtu

Večeras u 19 h,  odigrat će se predstava “Vječno će zvoniti naši kampanjuli”, u  maloj dvorani Centra za kulturu Tivat/ DTV Partizan.

Pročitajte više

Treći međunarodni karneval u Tivtu dočekat će preko 300 karnevalista iz 15 zemalja

Treći međunarodni karneval u Tivtu okupit će preko 300 karnevalista iz 15 zemalja, među kojima su i karnevalske grupe iz  Brazila, Bolivije, Čilea, Arube, Italije, Njemačke, Turske, Švedske, Holandije, rečeno je na press konferenciji održane povo

Pročitajte više

Plenković podržao HGI!

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković podržao je Hrvatsku građansku inicijativu pred izvanredne Parlamentarne izbore u Crnoj Gori, koji se održavaju u nedjelju.

Pročitajte više

Izložba i promocija knjige “Hrvati ujedinjeni kravatom“

Projekt „KRAVATA“ inicirali su prošle godine „Crodiaspora“ i „American Croatian Congress“ kako bi istakao utjecajne Hrvate iz hrvatske dijaspore kroz prikazivanje njihovih doprinosa unutar njihovih zajednica, Hrvatske i u svijetu.

Pročitajte više

Božidar Proročić : "Zašto je važna podrška Hrvatima u Crnoj Gori na izborima“

 Crna Gora je i mediteranska država. Na njemim obalama i Jadranskim morem su hodili i plovili vjekovima i preplitali se različiti narodi, nacije, kulture i države.

Pročitajte više

Ratac - Koncert duhovne glazbe i sveta misa

Poseban događaj održat će se na Ratcu pod geslom "Oživimo svetište Gospe Ratačke!" Stijepo Gleđ Markos, nadahnuti glazbenik, održat će duhovni koncert u srijedu 7. 6.,  u 20 sati, na ostacima benediktinske opatije Gospe Ratačke.

Pročitajte više

Osma Državna smotra recitatora Crne Gore

Osma Državna smotra recitatora Crne Gore bit će održana u srijedu, 7. 6.,  u JU Centar za kulturu Berane. Pokrovitelj ove manifestacije je Općina  Berane, a projekt je sufinanciran i od Ministarstva kulture i medija.

Pročitajte više

KotorArt - Klapa Cambi, Urban & 4 i Vlatko Stefanovski trio

Međunarodni festival KotorArt u saradnji s predstavnicima nove turističke atrakcije Crne Gore, žičarom Kotor-Lovćen, organizira Kotor Cable Car serijal, s nastupima klape Cambi, i sastava Urban & 4

Pročitajte više

Predstava “Vječno će zvoniti naši kampanjuli” u Tivtu

U četvrtak, 8. 6., u 19 h,  odigrat će se predstava “Vječno će zvoniti naši kampanjuli”, u  maloj dvorani Centra za kulturu Tivat/ DTV Partizan.

Pročitajte više

Akcija „Plastikom po začinsko i ukrasno bilje“

"Agencija za zaštitu životne sredine će, u saradnji sa Opštinom Tivat i DOO „Komunalno“ Tivat, u utorak 6.

Pročitajte više

Završen Međudržavni susret hrvatske književnosti u Boki

V. Međudržavni susret hrvatske književnosti u Boki kotorskoj završen je danas  u Tivtu. Podsjećamo, u sklopu programa, sinoć je u Generalnom konzulatu RH u Kotoru održana pjesnička večer.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo