Najnovijie

Jedinstvena lokacija za predstavu „Mediteraneo“

Premijera predstave „Mediteraneo“, u režiji Erola Kadića, a u produkciji Centra za kulturu Tivat, bit će odigrana sutra, 24. srpnja, na plaži Pecka  - Luštica Bay, s početkom u 21.30 h.

Pročitajte više

Završen 17. Fašinada kup

Dodjelom nagrada na Gospi od Škrpjela u Perastu sinoć je završen 17. Fašinada kup u organizaciji JK Lahor. Tijekom dva dana jedrenja, na relaciji Perast - Tivat nadmetalo se preko 200 natjecatelja  na 42 jedrilice.

Pročitajte više

Orkestar bez granica u Portu Montenegru

No border orchestra (Orkestar bez granica) nastupit će pod dirigentskom palicom Premila Petrovića, 28.

Pročitajte više

U okviru platforme KotorArt Talenti Tamara Rađenović održala solistički koncert

U okviru KotorArt Don Brankovih dana muzike, na platformi koja podržava mlade crnogorske umjetnike, koji se školuju i usavršavaju u inozemstvu, sinoć je, u prepunoj crkvi Sv.

Pročitajte više

SP vaterpolo: Hrvatska u polufinalu

Hrvatski vaterpolisti plasirali su se u polufinale Svjetskog prvenstva u južnokorejskom Gwangjuu svladavši u četvrtfinalu Njemačku s 10-8 (1-2, 3-1, 3-3, 3-2).

Pročitajte više

Posjet monsinjora Angela Massafra Domu starih u Petrovcu

Nadbiskup i mitropolit skadarski mons. Angelo Massafra posjetio je početkom ovog tjedna štićenice Doma starih u Petrovcu o kojima brinu sestre Franjevke od Bezgrešnog začeća Crnogorske provincije. Ovo je bila prilika da se mons.

Pročitajte više

Promocija knjige o klapi „Bokeljski mornari“

„Banjova klapska štorija“ naziv je knjige – spomenara muške klape „Bokeljski mornari“ iz Kotora, koja je svoj glazbeni i klapski život živjela 40 godina. Klapa će svojoj vjernoj publici i gostima reći ADIO!

Pročitajte više

KotorArtić – opera Čarobna frula za najmlađe

Tradicionalni program za najmlađe KotorArtić, s idejom da djeca zavole klasičnu glazbu, ove godine je posvećen operi.

Pročitajte više

Stranice