Najnovijie

Međunarodni dan čišćenja obala

Međunarodni dan čišćenja obala zaposleni hotela Regent i Općine  Tivat obilježit će čišćenjem poteza od plažnog bara “Verige” do crkve Gospa od Anđela danas,  21. 9., od 11:00 h.

Pročitajte više

Izložba Luke Lagatora u Muzeju i galeriji Tivat

Otvaranje izložbe Luke Lagatora upriličit će se u prizemlju galerijskog izložbenog prostora Muzeja i galerije Tivat, u utorak, 24. 9.

Pročitajte više

Blagdan sv. Mateja

Danas se obilježava blagdan sv. Mateja, apostola i evanđeliste, kršćanskog sveca, pisca Evanđelja po Mateju, propovijednika.

Evanđeoski tekstovi i Djela apostolska navode Mateja na svim popisima dvanaestorice Isusovih učenika.

Pročitajte više

Izložba strip crteža „Život romskog naroda“ u Kotoru

Izložba strip crteža „Život romskog naroda“, autora Slobodana Boba Lalaevića bit će otvorena u Galeriji Kulturnog centra „Nikola Đurković” Kotor u ponedjeljak,  23. 9.

Pročitajte više

Posjet generalne konzulice Lončarević Radiju Dux

Generalna konzulica Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Kotoru  mr. sc. Jasminka Lončarević posjetila je danas  prostorije Radija Dux, koji će u prosincu obilježiti desetu godinu rada.

Pročitajte više

Promocija zbirke pripovjedaka „Znam gdje mi je mjesto“

NVO „Gjurgevo brdo“ organizira  promociju zbirke pripovjedaka „Znam gdje mi je mjesto“, autorice Snježane Akrap Sušac  u subotu, 21.9., s početkom u 20 sati u Muzeju i galeriji Tivat.

Pročitajte više

Treća smotra dječjih folklornih ansambala

U petak, 20.9., u Velikoj dvorani  Centra za kulturu Tivat  s početkom u 19:00h bit će održana III. smotra dječjih folklornih ansambala. Organizator ove manifestacije je Kulturno umjetnički centar ”Kadena” iz  Tivat.

Pročitajte više

Prof. Nada Baldić o Festivalu zabavne mediteranske pjesme „Glas Boke“

Gošća današnje emisije „Tragom Hrvata Boke i događaja“ je prof. Nada Baldić, voditeljica dječje klape „Marineri“ i predsjednica Hrvatske kulturne udruge „Stađuni od kulture“.

Pročitajte više

Stranice