Najnovijie

Kristini Miljenović treća nagrada na Guitar Art Festivalu

Na Guitar Art Festivalu, koji  je ovog vikenda održano u Beogradu,  učenica Muzičke škole „Vida Matjan“ iz Kotora Kristina Miljenovic je osvojila III. nagradu (90.80 bodova).

Pročitajte više

Kultura sjećanja: “Nacrt za retrospektivu” Hrvoja Marka Peruzovića

Govoreći o stvaralaštvu hrvatskog umjetnika Hrvoja Marka Peruzovića, govorimo o jednom stvaralačkom opsegu, koje se prostire između slikarstva i poezije.

Pročitajte više

Izložbom Bukovca otvoreno Mostarsko proljeće

Dvadesetprvo izdanje kulturne manifestacije Mostarsko proljeće - Dani Matice hrvatske otvoreno je u utorak u Mostaru  izložbom slika velikog hrvatskog slikara Vlaha Bukovca.

Pročitajte više

Fešta kamelija počinje 23. ožujka

Tradicionalna „Fešta kamelija Stoliv 2019." počet će u subotu, 23. ožujka, u 10 sati likovnom i literarnom radionicom u prirodi pod nazivom "Kamelija u srcu Boke".

Pročitajte više

Priopćenje HNV-a povodom napada na Igora Tomkića

Povodom jučerašnjeg  napada na Igora Tomkića iz Berana Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore   izražava duboko žaljenje i izrazitu zabrinutost te najoštrije osuđuje takav kukavički čin, koji nije samo atak na fizički integritet jedne osobe samo zb

Pročitajte više

Odigrano 7. kolo Zimske lige

U organizaciji Boćarskog saveza Tivta, prošlog tjedna su odigrani mečevi 7. kola Zimske lige.

Pročitajte više

Ivana Tomkić o jučerašnjem napadu na njezinog supruga

Jučer smo na portalu Radija Dux objavili članak o Igoru Tomkiću iz Berana, koji se već duže vrijeme bori  s maltretiranjem od strane pojedinih lica te strahuje za sigurnost svoje obitelji.

Pročitajte više

Rasprave o proglašenju Dana hrvatskih iseljenika i njihovog zaštitnika

Pismo s prijedlogom za proglašavanje sv. Leopolda zaštitnikom hrvatskih iseljenika, upućeno uglednim hrvatskim iseljenicima na više od 60 e-mail adresa u više zemalja svijeta, u samo dva dana rezultiralo je 99% prihvaćanjem prijedloga.

Pročitajte više

Stranice