Najnovijie

Žućenica fest u subotu

Turistička organizacija Tivat najavljuje tradicionalnu gastronomsku manifestaciju ,,P(i)jat od žućenice”, koja će se održati u subotu 1. lipnja na rivi Pine u sklopu XV. Međunarodnog Žućenica festa.

Pročitajte više

Pola stoljeća Popovićeva stvaralaštva obilježeno predstavljanjem monografije „Dimitrije Art“

Umjetnik Dimitrije Popović obilježio je u četvrtak navečer 50 godina umjetničkog stvaralaštva predstavljanjem monografije „Dimitrije Art“, izložbom i performansom „Alegorija o umjetnosti" u Muzeju Mimara u Zagrebu.

Pročitajte više

Koncert sjećanja na Olivera Dragojevića na KotorArt Don Brankovim danima

U ponedjeljak, 29. 7.,  u okviru serijala programa „Coca-Cola Stage“, na KotorArt Don Brankovim danima muzike nas očekuje koncert posvećen Oliveru Dragojeviću, pod nazivom „Moj galebe“.

Pročitajte više

Okrugli stol o maslinarstvu u Stolivu

Platforma za obnovu i razvoj maslinarstva kao osnove ruralnog razvoja na Vrmcu Kulturno zavičajno udruženje NAPREDAK Gornja Lastva, kao nositelj projekta odnosno korisnik granta s partnerima Udruženje maslinara Boka i Nevladino udruženje ''Kameli

Pročitajte više

Premijerno odigrana kazališna predstava „Bokeško – dubrovački splet“

Projekt kazališne sekcije Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore „Bokeško – dubrovački splet“  sinoć je u Kotoru okupio sjajan  glumački tim kotorskih, tivatskih i dubrovačkih amaterskih glumaca u kazališnoj predstavi Bokeško – dubrovački splet,

Pročitajte više

Susret Dubrovčana s Hrvatima Boke

Učenici Dubrovačke privatne gimnazije su sa svojim profesorima posjetili Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore i Radio Dux. Predsjednik HNV-a je gostima približio rad Vijeća i aktivnosti hrvatske nacionalne manjine u Crnoj Gori. 

Pročitajte više

S voditeljicom dječje klape „Kotorski gardelini“ Nadom Baldić

U emisiji „Tragom Hrvata Boke i događaja“ poslušajte razgovor s Nadom Baldić, voditeljicom dječje klape „Kotorski gardelini“, koji su na, nedavno održanom 11. Festivalu dječjih klapa u Zadru, zauzeli prvo mjesto.

Pročitajte više

Program obilježavanja 110. godišnjice GPD Tivat

Glazbeno prosvjetno društvo Tivat obilježava 110 godina postojanja te će zajedno s orkestrima iz susjednih država, obilježiti 15.6. ovu važnu obljetnicu.

U nastavku vam donosimo program obilježavanja:

Pročitajte više

Stranice