Najnovijie

Seminar za bibliotekare ,,Zelena biblioteka“

Povodom obilježavanja Dana europske baštine 2022., koji se održavaju na temu ,,Održiva baština“ JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor, Gradska biblioteka i čitaonica, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Crne Gore, organizirala je sem

Pročitajte više

Škola sporta „sport za sve“ u Kotoru

Škola sporta „sport za sve“ počinje s treninzima  od 3. 10. 2022. -  ponedjeljkom, srijedom i petkom. Za djecu od 3 do 5 godina treninzi su  u terminu od 17 h do 18 h. Za djecu od 6 do 10 godina treninzi su u terminu od 18 h do 19 h.

Pročitajte više

Čestitka HNV-a povodom Roš Hašane

Poštovani rabine Prelević, poštovana gospođo Ofner Bokan,                                                                     

Pročitajte više

"HGI. Tivat – naše mjesto pod suncem."

Danas je Hrvatska građanska inicijativa predala listu za predstojeće lokalne izbore u Tivtu. Predizbornu listu predvodi Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatske građanske inicijative i ministar u Vladi Crne Gore.

Pročitajte više

Europa Cup za klasu ILCA – stiže preko 80 jedriličara iz 14 zemalja

Jedriličarski klub Delfin u Tivtu od 6.10.  do 9. 10.

Pročitajte više

TO Tivat – odložene aktivnosti povodom Svjetskog dana turizma

„Turistička organizacija opštine Tivat obavještava javnost da će se aktivnosti povodom Svjetskog dana turizma koje su planirane za 27.09.2022.godine u Gornjoj Lastvi, zbog loših vremenskih uslova odložiti za narednu sedmicu.

Pročitajte više

Blagdan sv. Eustahija u Dobroti

Blagdan sv. Eustahija proslavljen je jučer u istoimenoj crkvi.  Misu je predvodio don Dražen Kraljić, koji je govorio o životu Sv.

Pročitajte više

Proslava blagdana sv. Jeronima u Herceg Novom

Proslava nebeskog zaštitnika Župe i grada Herceg Novog održat će se 30. 9., svetim misama u 10 i u 18 sati. Svečanu svetu misu u 18 sati predslavi don Srećko Majić.

Pročitajte više

Stranice