Najnovijie

Novi ciklus stručnih radionica - „Mentalna higijena porodice- pričajmo o tome“

Dom zdravlja Tivat u suradnji Centar za savjetovanje i lični razvoj Tivat i uz podršku lokalne samouprave nastavlja organiziranje stručnih edukativnih radionica, u okviru projekta „Mentalna higijena porodice- pričajmo o tome“. 

Pročitajte više

"Pravac muzej, smjer vrtić"

Mališani, koji pohađaju kotorski vrtić „Radost” narednih dana će kroz malu dramsku priču upoznati vilu Alkimu i čuti više o nastanku grada Kotora.

Pročitajte više

Proslavljen Dan Bokeljske mornarice 809 – podružnice Herceg Novi i blagdan sv. Jeronima

Tradicionalnim Kolom i svečanim defileom ulicama Herceg Novog, članovi Bokeljske mornarice 809 – podružnice Herceg Novi obilježili su svoj Dan i blagdan svetog Jeronima.

Pročitajte više

Kraj čovjeka usmenog doba

Zamišljena da poveže i zbliži ljude, digitalna tehnologija, ne samo što je veoma brzo pokazala svoju nadzornu moć i porobljavajuću ulogu, već je čovjeka bezpovratno napravila autistično usamljenim.

Pročitajte više

Bez cukra molim - 30.9.

Jagoš...

Pročitajte više

Zbornik o Milanu Šufflayu predstavljen u Zagrebu

Prva prezentacija  dvojezičnog Zbornika o Milanu Šufflayu održana je proteklog utorka u Matici hrvatskoj u Zagrebu, u organizaciji Hrvatskoga nacionalnog vijeća Crne Gore i Nacionalnog savjeta Albanaca.

Pročitajte više

Obilježena 32. obljetnica uspostave logora u Morinju

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća hrvatskoga i crnogorskoga izaslanstva  danas je obilježena 32. obljetnica od formiranja logora Morinj.

Pročitajte više

Stranice