Najnovijie

Besplatne članarine povodom Svjetskog dana knjige

Povodom  Svjetskog dana knjige za djecu,  koji se obilježava 2. 4., Gradska biblioteka i čitaonica Kotor će,  3. 4.,  svim zainteresiranim  učenicima osnovnih i srednjih škola pokloniti besplatnu članarinu.

Pročitajte više

„Evropski dan pomorstva u mojoj zemlji“ na Pomorskom fakultetu Kotor

Obilježavajući „Evropski dan pomorstva u mojoj zemlji“ i „Dana studenata“, Centar za istraživanje, inovacije i preduzetništvo, Pomorskog fakulteta Kotor, u utorak 4. 4., organizira  „Dan otvorenih vrata”,  s početkom u 10 sati.

Pročitajte više

Promocija Kotorskog zbornika u Koncertnoj dvorani Muzičke škole

Novi naučno stručni časopis u izdanju Ogranka Matice hrvatske u Boki kotorskoj   bit će predstavljen 4.4.2023.

Pročitajte više

Iliji Popoviću drugo mjesto u Zagrebu

Proteklog vikenda u Zagrebu se održalo studentsko prvenstvo - judo, koje je bilo kvalifikacijskog karaktera za nastup na Europskom Sveučilišnom prvenstvu u borilačkim sportovima. "COMBAT ZAGREB 2023".

Pročitajte više

TO Tivat - 24/7 aktivna web kamera

Turistička organizacija Općine  Tivat je u sklopu zajedničkog projekta s Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i kompanijom Web Garden Group iz Mađarske, kao i uz pomoć tehničke podrške Digital Solutions Montenegro kompanije iz Tivta, p

Pročitajte više

O podvodnoj arheologiji s dr. Darkom Kovačevićem

Priču o podvodnoj arheologiji u današnjoj emisiji Bokobrana donosi nam podvodni arheolog dr. Darko Kovačević.

Pročitajte više

Tradicionalna Bokeljska večer održana u Zagrebu

U Zagrebu se protekle subote u hotelu Sheraton održala  tradicionalna Bokeljska večer članica, članova i prijatelja bratovštine Bokeljske mornarice 809 Zagreb.

Pročitajte više

Književna večer „Antologija proznog stvaralaštva crnogorskih književnica”

 U četvrtak,  30.3.,   s početkom u 19.00 h,  u Velikoj dvorani Centra za kulturu Tivat, bit će održana  književna  večer   „Antologija proznog stvaralaštva crnogorskih književnica” prof. dr. Sofije Kalezić.

Pročitajte više

Stranice