Najnovijie

Izvučeni parovi četvrtfinala Europske lige šampiona u bućanju

Bućarski klub "Palma 1972" iz Tivta za ulazak u finalfour europske lige šampiona borit će se protiv prvaka Hrvatske BK "Bistona". Prvi meč igra se u Tivtu 28. 9., dok će se uzvratni susret u Baškoj vodi igrati 8. 10.2022.

Pročitajte više

Održana 18. po redu Žučenica fest na Pinama

Sinoć je na Pinama održana 18. po redu Žućenica fest, uz brojne delicije, koje su pripremile Organizacija žena Tivta, Kolo srpskih sestara, kavačka Alamaka, Harlekin iz Donje Lastve, Koložunj, a ove godine su se pridružile i žene iz Grblja.

Pročitajte više

Kruzer koji je krenuo iz Kotora prošao je i ispod novog mosta Pelješac

Kruzer "Bolette" nakon Kotora prošao ispod novog mosta  "Pelješac". Iz Kotora je brod isplovio 22.6. 2022. u 18 h  i rano ujutro 23. 6. 2022. u 6.18 min prošao je ispod novog mosta do akvatorija Neuma.

Pročitajte više

Promocija knjige odabranih djela Ivana Antuna Nenadića

U ponedjeljak, 27. 6.,  u 20:00 h u Domu kulture Josip Marković – Donja Lastva, održat će se promocija knjige Odabrana djela Ivana Antuna Nenadića.

Pročitajte više

Blagdan svetog Ivana Krstitelja

Isusov preteča i posljednji starozavjetni prorok, asket i propovjednik. Ukazao je na Isusa kao Jaganjca koji oduzima grijehe svijeta.

Pročitajte više

Prof. Marija Brčić o Zboru župe Svetog križa iz Dubrovnika

Mješoviti pjevački zbor župe Svetog križa iz  Dubrovnika  nedavno je održao koncert u crkvi sv.

Pročitajte više

Promovirana knjiga „Povratak“ Veselka Grubišića, veleposlanika RH u Crnoj Gori

U organizaciji JU Centar za očuvanje i razvoj kulture manjina Crne Gore večeras je u Narodnoj biblioteci “Radosav Ljumović“ u Podgorici promovisana knjiga “Povratak” Njegove Ekselencije ambasadora Republike Hrvatske u Crnoj Gori Veselka Grubišića

Pročitajte više

Stranice