Vijesti

Maini, Val i Vrmac na čelu prve lige

Prošlog vikenda je nastavljeno veoma interesantno natjecanje prve lige,  koju organizira  Crnogorski boćarski savez  i to utakmicama četvrtog kola.

Pročitajte više

SLAVICA STOJAN Imati kuću ili ljetnikovac u Rijeci dubrovačkoj prije pet stoljeća bio je "must have"

Predsjednica dubrovačkog ogranka Matice hrvatske, Slavica Stojan, održala je u Dvorani Ivana Pavla II. predavanje ”Svakodnevni život u ljetnikovcima Rijeke dubrovačke (15.-20.st.)”.

Pročitajte više

Vuksanović s francuskim senatorima

Pohvaljen napredak Crne Gore i dosadašnji rezultati na njenom putu ka EU

Pročitajte više

Don Anton Belan u Bokobranu o Mulu i Škaljarima

O naselju Muo i o crkvi Blažene Djevice Marije, Pomoćnice Kršćana, koja je ujedno i svetište blaženog Gracije, za Bokobran govori generalni vikar Kotorske biskupije mons. Anton Belan.

Pročitajte više

KAS –ov seminar održan proteklog vikenda u Petrovcu

Proteklog je vikenda u hotelu Palas u Petrovcu  održan trodnevni  seminar u organizaciji  njemačka zaklade Konrad Adenauer (Konrad Adenauer Stiftung)  u okviru projekta „Političko obrazovanje“, koji je namijenjen političkim podmlatcima parlamenta

Pročitajte više

Sajam rukotvorina u Tivtu

Turistička organizacija Tivat u suradnji s NVO „Harlekin“ organizira Sajam rukotvorina na gradskoj rivi Pine u Tivtu.

Pročitajte više

Izložba radova foto i scenske radionice u Kotoru

U organizaciji OJU Muzeji Kotor, u Galeriji solidarnosti – palača Pima u Kotoru, održat će se izložba radova foto i scenske radionice, na kojima su polaznici radionica bili inspirirani licem i životom Kotora.

Pročitajte više

Smijeh Schunkove grafike šifra je za novo čitanje ‘Fratara’

Iako smijeh, svojstven isključivo čovjeku, sadrži široke mogućnosti kojima oslobađa, preobražava i mijenja percepciju i samospoznaju, nerijetko ga u društvu nedostaje.

Pročitajte više

"KIC Pop Hor" za početak ljetne turističke sezone u Tivtu

"KIC Pop hor" otvorit će ljetnu turističku sezonu u Tivtu koncertom na Pinama, koji će se održati 26.5., s početkom u 20.30. 

Pročitajte više

KotorArt Talenti krenuli na mini turneju

Ideja o KotorArt  Talentima proistekla je iz odlične suradnje KotorArt Don Brankovih dana muzike i ŠOSMO „Vida Matjan“,  tijekom  koje zajedno već nekoliko godina realiziraju Kotorsku koncertnu sezonu,  koja podrazumijeva koncerte eminentnih umje

Pročitajte više

Europski stručnjaci za tvrđave istražuju fortifikacijsku baštinu Crne Gore

Od srijede, 23.5., do subote 26. 5. , održat će se pilot studijska tura koja će se baviti tvrđavama s povijesnog  i turističkog aspekta i  bit će organizirana  u Kotoru, Budvi i Podgorici.

Pročitajte više

Stranice