Vijesti

Vuksanović sudjelovao na Međunarodnoj konferenciji Paneuropske unije

Proteklog vikenda, od 19. do 21.

Pročitajte više

Zagreb proglašen najpoželjnijom europskom destinacijom u 2017.

LONELY PLANET, najprestižniji svjetski turistički vodič, na vrh svoje liste deset najpoželjnijih europskih destinacija za 2017. godinu stavio je Zagreb.

Pročitajte više

Hrvatske bratovštine Bokeljske mornarice 809 sudjelovale su na 59. Međunarodnom vojnom mimohodu u Lourdesu pronoseći slavu Svetog Tripuna

Hrvatske bratovštine Bokeljske mornarice 809 su, nakon otvaranja Međunarodnog vojnog hodočašća u Lourdesu, u nazočnosti vjerskih i svjetovnih velikodostojnika, odbalale Kolo svetog Tripuna, a Kolu su svojim ulaskom čast iskazali predsjednica Repu

Pročitajte više

Multimedijalna večer Marinka Pavićevića u Kotoru

Multimedijalna  večer crnogorskog kantautora Marinka Pavićevića bit će održana u dvorani Kina  „Boka" u petak,  26.5.,  s početkom u 20 sati. Stihove će govoriti Mirjana Kasalica i autor.

Pročitajte više

Općinsko natjecanje recitatora u Budvi

JU Narodna biblioteka Budve u suradnji s Centrom za kreativnu komunikaciju “Logos” organizira općinsku smotru recitatora u Narodnoj biblioteci, 25.5., s početkom u 18h.

Pročitajte više

V. Babić: Sve u mom životu ima veze s Bokom

Povodom treće po redu promocije knjige “Kulturalno pamćenje - ogledi o hrvatskoj kulturi i književnosti Boke” u Zadru, autorice prof.dr.

Pročitajte više

Rijeka prvi puta u povijesti prvak Hrvatske

Devetnaest godina nakon prvog velikog pokušaja otkako je Prve HNL, a 71 godinu otkako je osnovan, nogometni klub Rijeka postao je prvak države!

Pročitajte više

Ivan Ušumović o radu Novinarske izdavačke ustanove »Hrvatska riječ«

Današnji gost emisije „U svjetlu kulture“ je ravnatelj Novinarske  izdavačke  ustanove  »Hrvatska riječ« Ivan Ušumović, koji nam je približio rad Ustanove te više rekao o svemu.

Pročitajte više

Bogat glavni program jubilarnog 25. Kotorskog festivala pozorišta za djecu

Kotorski festival pozorišta za djecu ove godine obilježava svoje jubilarno 25. izdanje . Glavni kazališni program jubilarnog izdanja festivala, koji će se održati od 1. do 12. 7. 2017., bit će najbogatiji do sada.

Pročitajte više

Održan X. Spinel kup i 44. memorijal kapetana Marka i Joza Ivanovića

U Kotoru je održana regata X. Spinel kup i 44. Memorijal kapetana Marka i Joza Ivanovića u organizaciji JK Lahor.

Pročitajte više

Dan neovisnosti proslavljen uz pjesmu

Tivat je sinoć obilježio Dan neovisnosti Crne Gore, i to koncertom "Ladies night"  na Gradskoj rivi Pine, u organizaciji Općine, Turističke organizacije i Udruženja poduzetnika.

Pročitajte više

Svečani koncert glazbenika iz Zagreba u Muzičkoj školi Tivat

U Koncertnoj dvorani Muzičke škole Tivat, u subotu, 27. svibnja, s početkom u 20:30 bit će održan svečani koncert na kome će nastupiti Mješoviti pjevački zbor i solisti crkve sv. Blaža iz Zagreba.

Pročitajte više

Stranice