Vijesti

Održana Generalna skupština projekta SHAREMED

U okviru Interreg MED projekta  SHAREMED- Razmjena iskustava i osnaživanje kapaciteta za pružanje odgovora na prijetnje po ekosistem Mediterana, predstavnici Instituta za biologiju mora Univerziteta Crne Gore sudjelovali su od 18.1.

Pročitajte više

Izložba slika „Sa druge strane“ u Muzeju i galeriji Tivat

Izložba slika „Sa druge strane“, akademskog slikara Nikole Govedarice, bit će otvorena u JU Muzej i galerija Tivat, 21.1., u 19h.

Pročitajte više

U razgovoru sa grafičkim dizajnerom Zvonimirom Grabićem

U današnjoj emisiji Bokobrana ugostili smo grafičkog dizajnera Zvonimira Grabića. Sa Zvonimirom smo razgovarali o samom početku njegovog bavljenja grafičkim dizajnom, projektima, ali i položaju grafičkih dizajnera u našoj zemlji.

Pročitajte više

Vuksanović: Manjinska da ispravi greške aktuelne Vlade

Hrvatska građanska inicijativa podržava prijedlog za formiranje manjinske Vlade i, kao autentičnom predstavniku hrvatskog naroda, mjesto joj je za potpisničkim stolom, ocijenio je predsjednik te partije Adrijan Vuksanović, u emisiji “Pressing” Gr

Pročitajte više

TO Tivat - prijave za Program dodjele sredstava za pokrivanje dijela troškova organizacije manifestacija

„Turistička organizacija opštine Tivat poziva zainteresovane organizatore manifestacija da se prijave za sredstva za pokrivanje dijela troškova organizacije manifestacija, koje će se organizovati na području opštine Tivat.

Pročitajte više

S Mirkom Vičevićem o novom sportskom izazovu

Danas smo ugostili Mirka Vičevića, novog trenera Crvene zvezde. Gospodin Vičević nam je objasnio kako je došlo do suradnje i odluke da se posveti Crvenoj zvezdi te istakao što očekuje od sebe i igrača.

Pročitajte više

Mirko Vičević novi trener Crvene zvezde

Mirko Vičević će biti novi trener Crvene zvezde. Proslavljeni crnogorski vaterpolista sjutra bi trebalo da potpiše ugovor sa “crveno-bijelima”. On će ostati na klupi makar do kraja sezone.

Pročitajte više

Preminuo jedan od najvećih hrvatskih dirigenata Nikša Bareza

U 86. godini umro je jedan od najvećih hrvatskih dirigenata Nikša Bareza koji je više od pola stoljeća dirigirao po najvećim europskim opernim kućama i koncertnim dvoranama, izvijestio je u ponedjeljak navečer HRT. 

Pročitajte više

Gost na Gradskoj TV sutra Adrijan Vuksanović

Gost na Gradskoj TV, u Jutarnjem programu Rujna zora, sutra od 7.50 bit će predsjednik Hrvatske građanske inicijative Adrijan Vuksanović.

Pročitajte više

DVD Tivat osuđuje vandalski čin

U nastavku prenosimo priopćenje DVD - a Tivat povodom uništavanja vozila Društva i krađe goriva.

Pročitajte više

Hrvatska renesansa, crnogorsko tiskarstvo i srpska bajka

Najnoviji Zakon o kulturnome nasljeđu Republike Srbije, kojim se tko zna koji put svojata hrvatska dubrovačka književnost, može iznenaditi samo one koji su prespavali posljednjih 150 godina.

Pročitajte više

Stranice