Vijesti

Fešta kamelija 2023.

Tradicionalna manifestacija Fešta kamelija 2023., u organizaciji NVU Kamelija  Stoliv i Mjesne zajednice Stoliv, bit će održana od 25.3 do 14.5.

Pročitajte više

Mladi obilježili Međunarodni dan šuma i Međunarodni dan voda

Mladi NVO Naša akcija i Omladinski tim Tivat u nedjelju, 19. 3.,  obilježili su Međunarodni dan šuma i Međunarodni dan voda edukativnom turom Kotor - Krstac - Pestingrad.

Pročitajte više

Mons. Gjonlleshaj imenovan apostolskim upraviteljem upražnjene stolice Kotorske biskupije

Sveti Otac Franjo imenovao je apostolskim upraviteljem upražnjene stolice Kotorske biskupije mons. Rroka Gjonlleshaja, nadbiskupa barskog, objavila je Apostolska nuncijatura

Pročitajte više

Poetska večer „Ženo!” u Tivtu

U ponedjeljak,  20. 3.,  s  početkom u 19 sati, u Velikoj  dvorani  Centra za kulturu Tivat, bit će održana  poetska večer  „Ženo”,  u organizaciji Bokeljske poezije i Centra za kulturu Tivat.

Ulaz  je slobodan.

 

Pročitajte više

Judo klub Tivat na natjecanju u Splitu

Judo klub Tivat  je u subotu,  s  14 natjecatelja  nastupio je na međunarodnom natjecanju u Splitu “Drugi kup Marjana”.

Turnir je okupio 560 boraca iz susjednih država, kao i veliki broj natjecatelja  iz same Hrvatske. 

Pročitajte više

Preminuo Petar Nadoveza

Legendarni nogometaš, trener, sportski direktor i voditelj nogometne škole Hajduka Petar Nadoveza umro je u nedjelju u 81. godini, objavio je splitski klub na svojoj službenoj stranici. 

Pročitajte više

Bez cukra molim - Radojka Abramović

Radojka Abramović o monografiji 70 godina Pomorskog muzeja u Kotoru.

Pročitajte više

Preminula Dubravka Ugrešić

Poznata hrvatska književnica, esejistica i prevoditeljica Dubravka Ugrešić preminula je u petak u Amsterdamu u 73. godini, priopćio je zagrebački Multimedijalni institut.

Pročitajte više

Vrijedna donacija kompanije Luštica Development Domu zdravlja Tivat

Kompanija Luštica Development još jednom je pokazala društvenu odgovornost  opredjeljujući značajna sredstva za kompletnu rekonstrukciju prostorija dječjeg dispanzera u Domu zdravlja Tivat, za koju su   pripremni rado

Pročitajte više

Eva (žena) – simbolika u (likovnoj) umjetnosti

„Ali ženi ne dopuštam da bude učitelj, niti da vlada mužem nego da bude mirna.

Jer je Adam sazdan prvi, zatim Eva:

Pročitajte više

Kazališna predstava „Jerma” sutra u Tivtu

Kazališna predstava „Jerma” rađena u produkciji  Crnogorskog narodnog pozorišta iz Podgorice, bit će odigrana u petak,  17. 3.,  s početkom u 20 h,  u Velikoj dvorani Centra za kulture Tivat.

Pročitajte više

Javni natječaj za prijavu programa/projekata organizacija hrvatske nacionalne manjine u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2023. godinu

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni natječaj za prijavu programa/projekata organizacija hrvatske nacionalne manjine u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2023. godinu. 

Pročitajte više

Stranice