Sport

Palma I i Brđanin I - finalisti 68. Bućarske olimpijade

Sinoć su na 68. Bućarskoj olimpijadi odigrani polufinalni mečevi. Palma I je potvrdila poziciju favorita i s 2:0 pobijedila klupske kolege iz Palme II.

Pročitajte više

Polufinalni parovi 68. Bućarske olimpijade

Nakon sinoćnje druge četvrtfinalne večeri dobili smo polufinalne parove 68.

Pročitajte više

Palma II i Brđanin I u polufinalu 68. Bućarske olimpijade

Prvi polufinalisti 68. Bućarske olimpijade su Palma II i Brđanin I. Palma je s 2:1 savladala Češljar, dok je Brđanin bio bolji od Budućnosti rezultatom 2:0. 

Pročitajte više

Bućarska olimpijada - novi raspored

Uslijed vremenskih neprilika prethodna dva dana došlo je do odlaganja mečeva osmine finala Bućarske olimpijade i novi raspored je:

Srijeda, 21. 8.

Kalimanjac II - Budućnost
Kalimanjac I - Brđanke

Četvrtak, 22. 8.

Pročitajte više

68. Bućarska olimpijada – sutra izvlačenje parova

Drugo kolo 68. Bućarske olimpijade ulazi u završnicu. Izvlačenje parova međukola i osmine finala će se održati sutra, 11. 8., u 21h.

Pročitajte više

68. Bućarska olimpijada – polufinale Ženskog đira

Danas se održava polufinale Ženskog đira  68. Bućarske olimpijade.  Sastaju se Śore od mota - Brđanke i Kalimanjke - Bastadurke.

Pročitajte više

68. Bućarska olimpijada – polufinale Ženskog đira i parovi 2. kola

Đir 68. Bućarske olimpijade se od sutra nastavlja natjecanjem u polufinalnim mečevima ženskog dijela turnira i 2. kolom glavnog kostura.

Pročitajte više

68. Bućarska olimpijada - izvlačenje parova 2. kola

Prvo kolo Olimpijskog đira  68. Bućarske olimpijade ulazi u završnicu  te će izvlačenje parova 2. kola  biti održano  u petak, 2.8., s početkom u 21 sat.

Pročitajte više

68. Bućarska olimpijada – Ženski đir

U okviru 68. Bućarske olimpijade Bućarski klub Kalimanjac s  posebnim zadovoljstvom najavljuje Ženski đir –  turnir ženskih ekipa, čije će se 1. kolo održati predstojećeg vikenda, u subotu 27. 7.  i nedelju 28. 8.

Pročitajte više

68. Bućarska olimpijada - natjecateljski parovi 1. kola

Na sinoćnjem otvaranju 68. tivatske Bućarske olimpijade - Kalimanjac 2024. izvučeni su natjecateljski parovi 1. kola. Sve utakmice na zogovima u Kalimanju počinju u 18h.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Sport