15. Tivatska regata UNA Montenegro Cup

„U organizaciji JK Delfin, UNA Montenegro i MM Sailing Team iz Kotora, proteklog vikenda jedreno je drugo izdanje Virtuelne Tivatske regate, koje je okupilo online 32 jedriličara iz svih gradova Boke.

Pročitajte više

HGI - podrška muslimanima u Crnoj Gori

Hrvatska građanska inicijativa najoštrije osuđuje šovinističko divljanje u Pljevljima. Nažalost u Crnoj Gori je postala svakodnevica da se na najprimitivniji način vrijeđaju nacionalne manjine i ugrožava multinacionalni i multivjerski sklad.

Pročitajte više

Apel vlasnicima kućnih ljubimaca da poštuju Odluku o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca

Općina Tivat i Sekretarijat za inspekcijske i komunalne poslove podsjećaju građane, u prvom redu vlasnike kućnih ljubimaca, na odredbe općinske „Odluke o uslovima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja sa napuštenim i izgubljeni

Pročitajte više

Ljubav prema boćanju

U današnjoj emisiji „Tragom Hrvata Boke i događaja“ poslušajte razgovor s boćarom iz Tivta Gracijom Stjepčevićem, koji je nedavno ostvario veliki uspjeh.

Pročitajte više

Održana radionica "Omladina uči omladinu: volonterizmom do svoje karijere"

Mladi NVO Naša akcija iz Kotora u suradnji sa Sekreterijatom za društvene djelatnosti Općine Tivat organizirali su sinoć u Multimedijalnoj dvorani Općine radionicu na temu "Omladina uči omladinu: volonterizmom do svoje karijere".  Aktivni mladi i

Pročitajte više

Predstavljanje trilogije „Brda od pelina“ u Kotoru

JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor/ Gradska biblioteka i čitaonica, povodom 23. 4. – Svjetskog dana knjige, organiziraju predstavljanje trilogije „Brda od pelina“, autorice Jasenke Lalović.

Pročitajte više

ŠOSMO “Vida Matjan” - online prijava za upis u Osnovnu muzičku školu

„Škola za osnovno i srednje muzičko obrazovanje „Vida Matjan“ pokreće upis za I i II razred osnovne muzičke škole.

Pročitajte više

Posjet boćara Gracije Stjepčevića HNV-u

Predsjednik Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore Zvonimir Deković primio je danas u prostorijama Vijeća mladog boćara Graciju Stjepčevića, koji je nedavno postigao ogroman uspjeh.

Pročitajte više

VUKSANOVIĆ: Hrvati i ostale nacionalne manjine imaju snagu i žilavost da ostanu postojani i dostojanstveni

Predsjednik HGI-a Adrijan Vuksanović govorio je za Glas Crnogorca o aktuelnim zbivanjima u našoj državi. On je istakao da je ova Vlada jednokonfesionalna i gotovo jednonacionalna.

Pročitajte više

KotorArt Don Brankovi dani muzike uspostavljaju nagradu "Darinka Matić Marović"

„Međunarodni Festival KotorArt Don Brankovi dani muzike pozivaju organizacije, udruženja, ustanove, kao i pojedince iz oblasti glazbene  umjetnosti da podnesu predloge za nagradu Darinka Matić Marović. U čast jedne od najznačajnijih predst

Pročitajte više

Prezentacija “Omladina uči omladinu: volonterizmom do karijere” u Tivtu

Danas u 18:30h održat će se prezentacija “Omladina uči omladinu: volonterizmom do karijere” u organizaciji NVO “Naša akcija”.

Pročitajte više

Izložba "Okom Tivćana" u utorak

Izložba “Okom Tivćana” upriličit će se u JU Muzej i galerija Tivat, u utorak 20. 4., s početkom u 19h.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to