Vuksanović: „Nacionalna manjina ne smije biti apolitična“

Na priloženom videu zapisu pogledajte gostovanje Adrijana Vuksanovića, predsjednika Hrvatske građanske inicijative, u emisiji „Uz jutarnju kafu", emitiranoj 15. siječnja.

Pročitajte više

SP: Hrvatska – Angola danas od 18 h

Nakon neočekivanog remija protiv Japana na otvaranju Svjetskog prvenstva, hrvatska muška rukometna reprezentacija danas će od 18 sati u susretu 2. kola skupine C u Aleksandriji igrati protiv Angole, po  renkingu najslabije momčadi u skupini.

Pročitajte više

Potres u Hrvatskoj na dnevnom redu sjednice Europskog parlamenta

Europski parlament (EP) će na plenarnoj sjednici idućeg tjedna raspravljati o pomoći Hrvatskoj o ublažavanju posljedica potresa, najavili su europarlamentarci Valter Flego, Predrag Fred Matić i Željana Zovko. Na online konferenciji za medije u or

Pročitajte više

Plenković: Obljetnicu međunarodnog priznanja obilježavamo s ponosom i zahvalnošću

Predsjednik Vlade Andrej Plenković rekao je u petak, uz 29. obljetnicu međunarodnog priznanja Hrvatske i mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja, kako te datume Hrvatska obilježava s ponosom i zahvalnošću hrvatskim braniteljima.

Pročitajte više

Talijanski stručnjaci u akciji spašavanja vrijedne kulturne baštine u Petrinji

Sakralni objekti kulturna su dobra koja su pretrpjela najveću štetu u potresima na području Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije, no većina predmeta u njima u dobrom je stanju i moći će se evakuirati, procjenjuju talijanski stručnjaci u misij

Pročitajte više

Zahvalni na svim donacijama upućenim Dnevnom centru

NVO “Udruženje žena” Tivat uručilo je jučer laptop računar i dodatnu kompjutersku opremu, tivatskom “Dnevnom centru za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju”.

Pročitajte više

Zahvala predsjednika Milanovića HNV-u

U cijelosti vam prenosimo zahvalu predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića Hrvatskom nacionalnom vijeću Crne Gore i gospodinu Zvonimiru Dekoviću na potpori.

Pročitajte više

SP rukomet: Hrvatska - Japan danas od 18 h

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar odabrao je 16 igrača koji će započeti Svjetsko prvenstvo u skupini C. Na tribinu odlaze Marin Šego, Igor Karačić, Halil Jaganjac i Janko Kević.

Pročitajte više

Netransparentnost nove vlasti - ,,tajno ali organizovano“ crno na bijelo

Ako se po jutru dan poznaje, transparentnosti u radu nove vlasti već je smrklo, a laž parlamentarne većine više je nego crno na bijelo.

Pročitajte više

Vuksanović u emisiji „Uz jutarnju kafu“

Sutra, na Televiziji 777, u emisiji „Uz jutarnju kafu", gostovat će Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatske građanske inicijative.

Pročitajte više

Proslavljen dolazak moći sv. Tripuna

Jučer je svečano proslavljen dolazak moći sv. Tripuna u Kotoru. U narodu, ovaj dan se obilježava pod poznatim imenom Karike. O kakvoj i kolikoj tradiciji se radi, govori i podatak da je ovogodišnje obilježavanje Karika bilo po 1212. puta.

Pročitajte više

Sponzorstvo od 25.000 eura za Košarkaški klub Teodo

Kompanija Adriatic Marinas - Porto Montenegro nastavlja partnersku potporu Košarkaškom klubu Teodo iz Tivta u vidu donacije od 25.000 eura za 2021. godinu.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to