TO Tivat - prijave za Program dodjele sredstava za pokrivanje dijela troškova organizacije manifestacija

„Turistička organizacija opštine Tivat poziva zainteresovane organizatore manifestacija da se prijave za sredstva za pokrivanje dijela troškova organizacije manifestacija, koje će se organizovati na području opštine Tivat.

Pročitajte više

S Mirkom Vičevićem o novom sportskom izazovu

Danas smo ugostili Mirka Vičevića, novog trenera Crvene zvezde. Gospodin Vičević nam je objasnio kako je došlo do suradnje i odluke da se posveti Crvenoj zvezdi te istakao što očekuje od sebe i igrača.

Pročitajte više

Mirko Vičević novi trener Crvene zvezde

Mirko Vičević će biti novi trener Crvene zvezde. Proslavljeni crnogorski vaterpolista sjutra bi trebalo da potpiše ugovor sa “crveno-bijelima”. On će ostati na klupi makar do kraja sezone.

Pročitajte više

Preminuo jedan od najvećih hrvatskih dirigenata Nikša Bareza

U 86. godini umro je jedan od najvećih hrvatskih dirigenata Nikša Bareza koji je više od pola stoljeća dirigirao po najvećim europskim opernim kućama i koncertnim dvoranama, izvijestio je u ponedjeljak navečer HRT. 

Pročitajte više

Gost na Gradskoj TV sutra Adrijan Vuksanović

Gost na Gradskoj TV, u Jutarnjem programu Rujna zora, sutra od 7.50 bit će predsjednik Hrvatske građanske inicijative Adrijan Vuksanović.

Pročitajte više

DVD Tivat osuđuje vandalski čin

U nastavku prenosimo priopćenje DVD - a Tivat povodom uništavanja vozila Društva i krađe goriva.

Pročitajte više

Hrvatska renesansa, crnogorsko tiskarstvo i srpska bajka

Najnoviji Zakon o kulturnome nasljeđu Republike Srbije, kojim se tko zna koji put svojata hrvatska dubrovačka književnost, može iznenaditi samo one koji su prespavali posljednjih 150 godina.

Pročitajte više

Ilija Janović - tivatska vlast jedino uspješna u podjelama

U Tivtu više od šest mjeseci nije zasjedao lokalni parlament što dovodi do otežavajućih okolnosti za funkcioniranje samog grada i života građana.

Pročitajte više

Obuljen Koržinek: Neka Srbija ne poseže za hrvatskim teritorijem i kulturnom baštinom

Ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek u nedjelju je skandaloznim nazvala nedavno donošenje srpskog Zakona o kulturnom nasljeđu koji svojata dubrovačku književnost, a Srbiju je pozvala da odustane od posezanja za hrvatskim teritorijem

Pročitajte više

Vuksanović - spremni smo na svakom mjestu zastupati interese hrvatskog naroda

Dan hrvatskog naroda u Crnoj Gori, koji se proslavlja 13. siječnja, u spomen prijenosa moći sv. Tripuna iz Carigrada u Kotor, izazvao je veliku pažnju i ove godine.

Pročitajte više

Izložba ikona „Agios” Petre Kosnić u Tivtu

Izložba ikona “Agios” Petre Kosnić, bit će otvorena u JU Muzej i galerija Tivat, 17.1., s početkom  u 19 sati.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to