KotorArt projekcije na društvenim mrežama KotorArt - a

Međunarodni Festival KotorArt Don Brankovi dani muzike putem društvene mreže Facebook, emitirat će dokumentarna filmska ostvarenja, porudžbine festivala, i drugi originalni sadržaj u okviru projekta „KotorArt projekcij

Pročitajte više

Tradicionalna uskrsna radionica u Muzeju grada Zagreba sada online

Muzej grada Zagreba svake godine uoči Uskrsa organizira kreativne radionice, no kako je to sada nemoguće zbog epidemije koronavirusa objavio je video radionice uskrsnih ukrasa koji se mogu izraditi kod kuće. Radionica, snimljena  u s

Pročitajte više

Tivat – „Novi kontigent pomoći penzionerima i drugim porodicama“

„Kontigent humanitarne pomoći za porodice sa evidencije Udruženja penzionera i drugih koji su prijavljeni putem Call centra Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje biće podijeljen u naredna dva dana, saopšteno je na sastanku Opštinskog tima za za

Pročitajte više

Odlažu se eksterna testiranja, maturski i stručni ispiti

Odlažu se testiranja postignuća učenika na kraju drugog ciklusa osnovne škole, eksterna provjera znanja učenika na kraju osnovne škole, organizovanje maturskog i stručnog ispita, te PISA i PIRLS probna testiranja, saopšteno je iz Ministarstva pro

Pročitajte više

Arheološki muzej u Zagrebu: Osiguran portret Solinjanke

Arheološki muzej u Zagrebu izvijestio je kako je portret mlade djevojke iz Solina s početka 3. stoljeća, tzv.

Pročitajte više

Donacija Parking servisa Tivat

 Uvažavajući preporuke Nacionalnog koordinacionog tima za borbu protiv zaraznih bolesti, DOO PARKING SERVIS Tivat je u prethodnom periodu poduzeo niz preventivnih mjera, a sve u cilju suzbijanja i sprečavanja prenošenja COVID-a 19.

Pročitajte više

Stolivsko Udruženje “Kamelija” prvi put predstavljeno svjetskoj publici

Zbog aktuelne epidemiološke situacije i sprječavanja širenja zaraze virusom COVID 19, ove godine nije realizovan planirani program tradicionalne Fešte kamelija u Stolivu.

Pročitajte više

Hrvatski biskupi uputili vjernicima uskrsnu poruku i čestitke

Hrvatski biskupi uputili su vjernicima u domovini i izvan nje uskrsnu poruku i čestitke sa željama da im Uskrs bude ispunjen nadom, radošću i svakim nebeskim blagoslovom.

Pročitajte više

Svjetski dan zdravlja - „Podrška sestrama i babicama”

“Svjetski dan zdravlja obilježava se svake godine od kada su Ujedinjene nacije (UN) 7. aprila 1948. godine osnovale Svjetsku zdravstvenu organizaciju (SZO) - World Health Organization (WHO). Sjedište joj je u Ženevi, Švajcarska.

Pročitajte više

Donacija Luke Kotor za NKT

Na danas održanoj sjednici Odbora direktora „Luka Kotor“ A.D. Kotor donesena je odluka o donaciji sredstava u iznosu od 25.

Pročitajte više

NKT: Od danas donacije SMS-om na broj 15888

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti je u saradnji sa Crnogorskim Telekomom, Telenorom i Mtel-om, otvorilo SMS liniju za donacije 15888, putem koje građani mogu da se pridruže zajedničkoj borbi protiv virusa korona.

Pročitajte više

Međunarodni festival klapa od 10. 9. do 13. 9.

„U nastaloj pandemiji koja nas je sve zajedno ugrozila, izazvala tragične posljedice, izolirala i donosi niz nepredvidljivih posljedica, želimo svima dobro zdravlje, strpljenja i uspješnu pojedinačnu i kolektivnu borbu protiv ove nemani.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to