Kvalifikacije za EURO: Hrvatska u 93. ostala bez pobjede protiv Walesa

Hrvatski nogometni reprezentativci otvorili su kvalifikacijski ciklus za odlazak na EURO 2024 remijem na Poljudu, u sklopu skupine D Hrvatska je odigrala protiv Walesa 1-1 (1-0). Hrvats

Pročitajte više

Blagovijest – otajstvo Djevičina začeća

Biskup sveti Ignacije Antiohijski piše: „Knezu ovoga svijeta ostali su skriveni Marijino djevičanstvo, njezin porod, kao i Gospodinova smrt, tri zvučna otajstva ispunjena u Božjoj tišini.“

Pročitajte više

Noćas počinje ljetno računanje vremena

Pomicanjem za jedan sat unaprijed u nedjelju rano ujutro počinje ljetno računanje vremena, koje će trajati do 29.

Pročitajte više

Grlić Radman – nastavljamo snažnu potporu Hrvatima u Crnoj Gori

Ministar Gordan Grlić Radman susreo se u petak, 24. ožujka 2023. godine, s predsjednikom Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore Zvonimirom Dekovićem i predsjednikom Hrvatske građanske inicijative Adrijanom Vuksanovićem.
 

Pročitajte više

„Ko vodu brani na pravoj je strani!”

JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor, Gradska biblioteka i čitaonica u suradnji s Bibliotekom Gimnazije Kotor, povodom Svjetskog dana voda, koji se obilježava diljem svijeta 22.

Pročitajte više

Avanturistička trka za djecu ove nedjelje

Ove nedjelje, 26.3., održat će se po drugi put avanturistička trka za djecu s preprekama, pod nazivom Extreme Wolf Race, koju organizira Avanturistički klub K4.
Trka je za djecu uzrasta od 3 do 15 godina.

Pročitajte više

Posjet veleposlanika Turske Pomorskom muzeju

Direktorica JU Pomorskog muzeja Crne Gore Maja Uskoković, primila je izaslanstvo Turske, na čelu s veleposlanikom  Barišom Kalkavanom.

Pročitajte više

Izložba „Nematerijalna kulturna dobra Crne Gore” u Tivtu

U ponedeljak, 27. 3.,  bit će  upriličena izložba pod nazivom „Nematerijalna kulturna dobra Crne Gore”, s početkom u 18 h.

Pročitajte više

Hrvati u Budvi – red pustolova, red umjetnika

Odrazi pridjeva sanctus u Zaljevu hrvatskih svetaca

Pročitajte više

Održana radionica „Zajedno za razvoj“ u Kotoru

UDD - Udruga za demokratsko društvo u partnerstvu s Udrugom Dobra uz financijsku potporu Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske u okviru međunarodne razvojne saradnje organiziraju besplatne cikluse edukativnih seminara o pri

Pročitajte više

„Djeca imaju krila“ u Tivtu

Dječji savez Tivta u suradnji s Dječjim savezom Podgorice,  organizira  20. susret mladih stvaralaca i talenata Crne Gore (poezije, glume, glazbe ),  pod nazivom “Djeca imaju krila”. Događaj je zakazan za petak, 24.

Pročitajte više

Romeo Mihović – O NVU „Kamelija“ Stoliv

Danas smo razgovarali  s predsjednikom Upravnog odbora NVU  „Kamelija“ Stoliv, gospodinom Mihovićem. Osvrnuli smo se na Feštu kamelija, koja počinje ovoga vikenda, a program će trajati do 14.5.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to