Zagrebački kvartet na KotorArt Don Brankovim danima muzike

Koncert zagrebačkog kvarteta, pod nazivom „Vijek trajanja“ na KotorArt Don Brankovim danima muzike održat će se večeras,  16. 7.,  u katedrali sv. Tripuna, s početkom u 21:30h.

Pročitajte više

Razgovor na temu „Sakralno kao prikazivanje neprikazivog" u Budvi

Večeras, 16.7., u 21h, na Trgu pjesnika, razgovorom i performansom povodom izložbe Dimitrija Popovića, nastavlja se ovogodišnji likovni program festivala.

Pročitajte više

„Carevo novo odelo“ na Ljetnoj pozornici u Tivtu

U srijedu, 17.7.2019., s početkom u 21:30 sati, na Ljetnoj pozornici Centra za kulturu Tivat, bit će održana treća večer Festivala plesnog teatra u izvođenju „Bitef teatra” iz Beograda predstavit će se koreografija Dejane Volarev „Carevo novo ode

Pročitajte više

Iskre mladosti na KotorArt Don Brankovim danima muzike

KotorArt Don Brankovi dani muzike, kao mjesto susreta domaćih i stranih umjetnika, ove godine na istoj sceni ugošćuje mlade izvođače, američkog saksofonistu, pjevača i producenta Safira Adižesa i crnogorsku gitaristicu, talentiranu i već afirmira

Pročitajte više

Kultura sjećanja: “Bokeški D-mol”

U četvrtak, 11. 7. 2019. godine na sceni Atrija Buća premijerno je izveden rimejk predstave “Bokeški D-mol”.

Pročitajte više

Miraš Martinović predstavlja kulturu Crne Gore u Francuskoj

Crnogorski pisac Miraš Martinović putuje u Francusku, gdje će predstavljati Crnu Goru na Festivalu VOIX VIVES, de Méditerranée en Méditerranée (Živi glasovi – Od Mediterana do Mediterana), od 19.

Pročitajte više

Biskup Janjić proslavio zlatni svećenički jubilej

Molitvom i pjesmom u svetištu Gospe od Škrpjela, biskup Janjić je zajedno s biskupima Splitsko-Makarske metropolije, Bara i Skadra, svećenicima, redovnicama i vjernim pukom, u subotu, 13. srpnja 2019.

Pročitajte više

Wimbledon: Đokoviću epski finale protiv Federera

Srpski tenisač Novak Đoković po peti je put u karijeri osvojio Wimbledon nakon što je u epskom finalu nakon gotovo pet sati igre svladao Švicarca Rogera Federera sa 7-6 (5), 1-6, 7-6 (4), 4-6, 13-12 (3).

Pročitajte više

KotorArt – nastupaju najbolji učenici ŠOSMO „Vida Matjan“

U okviru  XVIII. KotorArt Don Brankovih dana muzike čak četiri termina odvojena su za mlade talente. Prvi u nizu zakazan je za ponedjeljak, 15.7., za najbolje učenike Muzičke škole “Vida Matjan” iz Kotora, dugogodišnjeg partnera festivala.

Pročitajte više

Potpisani ugovori o dodjeli financijske potpore

Temeljem provedenog Javnog natječaja za prijavu programa i projekata organizacija hrvatske nacionalne manjine u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2019.

Pročitajte više

Otvorena izložba ,,Kamena rapsodija“ Miodraga Šćepanovića

Izložba skulptura Miodraga Šćepanovića iz Kolašina, otvorena je u crkvi svetog Pavla u kotorskom Starom gradu.

Pročitajte više

Večeras svečano otvaranje KotorArt Don Brankovih dana muzike

Svečanim koncertom ispred katedrale svetog Tripuna u Kotoru, 14.7., s početkom u 22h, KotorArt Don Brankovi dani muzike predstavljaju svoje osamnaesto po redu izdanje.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to