Obilježena 32. obljetnica uspostave logora u Morinju

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća hrvatskoga i crnogorskoga izaslanstva  danas je obilježena 32. obljetnica od formiranja logora Morinj.

Pročitajte više

Promivirana knjiga "Zapisi sa muljanske rive u sjećanjima Ilka Marovića i poeziji Gravije Gaša Marovića"

Promocija knjige “Zapisi sa muljanske rive u sjećanjima Ilka Marovića i poeziji Gracije Gaša Marovića”, održana je sinoć, u Multimedijalnoj dvorani Kulturnog centra ,,Nikola Đurković” Kotor.

Pročitajte više

"Javni poziv za prikupljanje sredstava za sanaciju kapele Svetog Mihovila"

JU Muzej i galerija Tivat upućuje javni poziv za prikupljanje financijskih sredstava za sanaciju kapele svetog Mihovila.

Pročitajte više

Predstavljen projekt HKD - a Tomislav "Pučke pobožnosti Gospe od Snijega u Škaljarima - prošlost zajednice spaja i danas"

Hrvatsko kulturno društvo „Tomislav“ Kotor predstavilo je nedavno realiziran projekt „Pučke pobožnosti Gospe od Snijega u Škaljarima – prošlost zajednice spaja i danas“, u crkvi Gospe od Snijega u Škaljarima.

Pročitajte više

Međunarodni dan prava javnosti da zna

Izjava Željka Rutovića, Predsjednika savjeta Agencije za zaštitu osobnih podataka i slobodan pristup informacijama, povodom 28. septembra, međunarodnog dana Prava javnosti da zna.

Pročitajte više

Obilježavanje 32 godine od uspostave logora Morinj

Sutra, u petak, 29. 9. 2023. , će biti obilježene 32 godine od uspostave logora Morinj.

Pročitajte više

Bokobran sa Sarom Stevanović

Današnja gošća emisije Bokobran je Sara Stevanović, konzervatorica- restauratorica. 

Pročitajte više

Izložba "Pacijenca" u Kotoru

Pacijenca je naziv izložbe radova dobrotske čipke, koja će biti otvorena u srijedu, 27. 9, točno u podne ispred katedrale svetog Tripuna.

Pročitajte više

„Pučke pobožnosti Gospe od Snijega u Škaljarima – prošlost zajednice spaja i danas“

Hrvatsko kulturno društvo „Tomislav“ Kotor predstavit će nedavno realiziran projekt „Pučke pobožnosti Gospe od Snijega u Škaljarima – prošlost zajednice spaja i danas“, 28.

Pročitajte više

Fešta od pašte i pamidore

Povodom obilježavanja Dana europske baštine 2023., koji se održavaju na temu ,,Živo nasljeđe'', JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor, Gradska biblioteka i čitaonica, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Crne Gore organizirala je 25.

Pročitajte više

Proslavljen blagdan sv. Eustahija u Dobroti

Crkva sv. Eustahija u Dobroti ove godine obilježava 250 godina svoje izgradnje i blagoslova. Jučer je održana sveta misa te obilježen blagdan sv. Eustahija. Svetu misu je predvodio kotorski biskup u miru, mons.

Pročitajte više

Kokotići u podne - 24.9.

Eci peci pec.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to