Posjet generalne konzulice Lončarević Radiju Dux

Generalna konzulica Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Kotoru  mr. sc. Jasminka Lončarević posjetila je danas  prostorije Radija Dux, koji će u prosincu obilježiti desetu godinu rada.

Pročitajte više

Promocija zbirke pripovjedaka „Znam gdje mi je mjesto“

NVO „Gjurgevo brdo“ organizira  promociju zbirke pripovjedaka „Znam gdje mi je mjesto“, autorice Snježane Akrap Sušac  u subotu, 21.9., s početkom u 20 sati u Muzeju i galeriji Tivat.

Pročitajte više

Treća smotra dječjih folklornih ansambala

U petak, 20.9., u Velikoj dvorani  Centra za kulturu Tivat  s početkom u 19:00h bit će održana III. smotra dječjih folklornih ansambala. Organizator ove manifestacije je Kulturno umjetnički centar ”Kadena” iz  Tivat.

Pročitajte više

Prof. Nada Baldić o Festivalu zabavne mediteranske pjesme „Glas Boke“

Gošća današnje emisije „Tragom Hrvata Boke i događaja“ je prof. Nada Baldić, voditeljica dječje klape „Marineri“ i predsjednica Hrvatske kulturne udruge „Stađuni od kulture“.

Pročitajte više

Vanjska proslava sv. Eustahija

Župa sv. Eustahija proslavit će svog nebeskog zaštitnika vanjskom proslavom u nedjelju, 22. rujna. Svečana sv. misa biti će u 18 h.

Pročitajte više

Sat kuhanja za učenike SMŠ „Mladost“ u hotelu Regent

U hotelu Regent Porto Montenegro 18. 9.,  upriličen je sat  kuhanja za drugu generaciju polaznika programa smjera “kuvar” JU Srednje mješovite škole “Mladost”.

Pročitajte više

40 obljetnica od osmih Mediteranskih igara - Split 1979.

Himnom kompozitora i dirigenta Željka Brkanovića, sina našeg proslavljenog kompozitora iz Kotora-Škaljara Iva Brkanovića, otvorene su osme Mediteranske igre u Splitu

Pročitajte više

Zaziv Duha Svetoga, sveta misa i blagoslov školskih torbi

Povodom početka nove školske i vjeronaučne godine, Župni ured Kotor organizira u nedjelju 22.9.2019. godine zaziv Duha Svetoga, svetu misu i blagoslov školskih torbi za kotorske vjeroučenike i đake u 10 sati. Pjeva dječji zbor katedrale.

Pročitajte više

Tivćani na likovnoj koloniji u Karpošu

U okviru međunarodne suradnje gradova pobratima, Općine  Tivat i Općine  Karpoš (Makedonija), Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti podržao je sudjelovanje predstavnika Tivta na tradicionalnoj Dječjoj likovnoj koloniji „Sv.Pantelejmon“,

Pročitajte više

Dinamova večer za pamćenje, hat-trick Oršića

Nogometaši zagrebačkog Dinama otvorili su nastup u C skupini Lige prvaka fantastičnom predstavom pobijedivši pred 28.500 gledatelja na stadionu Maksimir Atalantu sa 4-0, a junak večeri bio je trostruki strijelac Mislav Oršić.

Pročitajte više

Sajam kulturnih vrijednosti i dobara

„Sajam kulturnih vrijednosti i dobara” u Tivtu na kojem će organizacije iz Tivta zajedno s mladima predstaviti svoje potencijale kada je oblast kulture u pitanju, bit će održan danas, 19. 9., u 11 sati  na gradskoj rivi Pine (gumno).

Pročitajte više

7. godina Regate tisuću otoka

7. Regata tisuću otoka na kursu od Rijeke do Tivta i nazad bit će održana od 19. do 29.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to