Trening kamp fondacije Real Madrida u Tivtu ovog ljeta

Predstavnici kompanije Adriatic Marinas - Porto Montenegro potpisali su Memorandum o suradnji sa Fondacijom Real Madrid

Pročitajte više

Jezikoslovac Domagoj Vidović u emisiji „Baština“

U polusatnoj emisiji  Radio Splita „Baština“,  gostovao je jezikoslovac Domagoj Vidović. Urednica i voditeljica emisije  je Ivona Jakić, a o čemu se govorilo u ovoj „Baštini“, poslušajte u audiozapisu.

Pročitajte više

Emisija „Mostovi“ o hrvatskoj zajednici u Crnoj Gori

Emisija  „Mostovi“ jučer je  emitirana na RTCG – u, a gosti emisije, predstavnici hrvatske zajednice u Crnoj Gori, osvrnuli su se  na brojne aktivnosti hrvatske manjine, planove,  Dan hrvatskog naroda u Crnoj Gori… Više o svemu možete pogledati n

Pročitajte više

Osma Novska skalinada u organizaciji Triatlon kluba Herceg Novi

Kao u i svake godine, u okviru sportskog dijela Praznika Mimoze, a u organizaciji Triatlon kluba Herceg Novi, održat će se 8. Novska skalinada.

Pročitajte više

Anđeli – simbolika u (likovnoj) umjetnosti

Tijekom blagdana u mnogim domovima, objektima, na javnim mjestima, vlada blagdanska euforija.

Pročitajte više

Novi ciklus programa roditeljstva u Tivtu

Udruženje Roditelji organizirat će od narednog mjeseca novi ciklus programa roditeljstva Brižne porodice za roditelje/staratelje iz Tivta, koji imaju djecu uzrasta od 2 do 9 godina.

Pročitajte više

KotorArt akademija

Međunarodni festival KotorArt na ljeto 2022. godine organizira KotorArt akademiju, čime nastavlja tradiciju majstorskih radionica, koje su činile značajan element programa i na samim počecima Festivala prije dvije decenije.

Pročitajte više

Ekumenski pothvat umjetnice Mirjane Nikolić Ikone nam pomažu shvatiti da se svijet spašava po milosti Božjoj

Izložba »Teodorine ikone« iz ciklusa radova u kolažu nagrađivane autorice Mirjane Nikolić obogatila je zagrebački advent duhovnom, ekumenskom i međureligijskom dimenzijom, a postavljena je u Napretkovu kulturnom centru u Zagrebu.

Pročitajte više

U Sarajevu predstavljena monografija o don Luki Brkoviću “U službi Boga i čovjeka”

U sklopu proslave 120 godina od osnutka Hrvatskog kulturnog društva Napredak, Središnja uprava organizirala je predstavljanje knjige o don Luki Brkoviću naziva “U službi Bogu i čovjeku” skupine autora u četvrtak

Pročitajte više

Udruga Palagruža čuva od zaborava izvorne komiške brodove i tradicionalne vještine

Udruga Palagruža nastavlja s dokumentiranjem i izradom tradicionalnih komiških brodova te, nakon što je izradila replike sandule i ofalkone gajete, traži partnere za gradnju leuta i loje.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to