Izašla je knjiga „Dvije trećine“ Adrijana Vuksanovića

Prva zbirka poezije Adrijana Vuksanovića pod imenom „Dvije trećine“ izašla je iz tiska, u izdanju Hrvatskog slova i Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore.

Pročitajte više

Iva G. Čelanović o Kreativnom centru TivaT

Danas smo ugostili Ivu G. Čelanović, osnivačicu Kreativnog  centra TivaT, koja nam je približila aktivnosti Centra, kako je sve počelo i koliko truda iziskuje. Iva G.

Pročitajte više

Preminula Mani Gotovac

Mani Gotovac, najpoznatija hrvatska teatrologinja, kazališna kritičarka i prva intendantica u povijesti hrvatskog glumišta, preminula je na 80. rođendan.

Pročitajte više

Mari Jablan prvo mjesto na utrci na 800 metara

Na 19. međunarodnoj uličnoj utrci "Oslobođenje Cetinja" Mare Jabran osvojila je prvo mjesto u utrci na 800 metara za osnovne škole- atletičarke.

Pročitajte više

Četvrto zasjedanje „Dječijeg parlamenta“, kros i koncert

Jeste li voljeli matematiku, koji učitelj vam je bio najdraži; jeste li voljeli čitati i koja knjiga vam je bila najdraža; kakav je bio vaš prvi dan škole, neka su od pitanja koja će biti postavljena lokalnoj upravi na IV.

Pročitajte više

,,ZemljoStres" – Izložba u Galeriji Kulturnog centra

Katastrofalni potres, koji je u nedjelju, 15. travnja 1979. godine u 7 sati 19 minuta i 50 sekundi pogodio Kotor i cijelo Crnogorsko primorje, ostavio je neizbrisivi trag u sjećanju ljudi koji su ga preživjeli.

Pročitajte više

Otvorena izložba tivatskih umjetnika humanitarnog karaktera

Kolektivna izložba mladih tivatskih slikara upriličena je sinoć  povodom Dana Općine Tivat, u Muzeju i galeriji Tivat. Izložba je bila  prodajnog tipa te imala humanitarni karakter, budući da  je organizirana aukcija slika.

Pročitajte više

Posjet učenika prvoj organskoj farmi maslina

U okviru manifestacije „Novembarski dani“, učenici osmog i devetog razreda OŠ „Drago Milović“, s predstavnicima Sekretarijata za turizam i preduzetništvo, Petrom Vujovićem i Radmilom Kilibardom, posjetili su jučer obiteljsko gazdinstvo Moric,  pr

Pročitajte više

Pozitivno mišljenje na financije HGI-ja

Podgorica, 12. novembar 2019. godine - Državna revizorska institucija je izvršila finansijsku reviziju Godišnjeg finansijskog izvještaja i reviziju pravilnosti Hrvatske građanske inicijative za 2018. godinu.

Pročitajte više

Plenkovićeva potpora medijima i tjednicima hrvatske nacionalne manjine

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je 19.11. u Varaždinu na otvorenju 3. sjednice 2.

Pročitajte više

O tradicionalnim nošnjama s Anuškom Vlahović

U današnjoj emisiji „Sasvim običan svijet“ ugostili smo još jednu poznatu Tivćanku gospođu Anušku Vlahović.

Pročitajte više

Promocija zbirke poezije Miraša Martinovića „Dan i noć u Butui“

U organizaciji Narodne biblioteke Budve, u srijedu, 13. 11., s početkom u 19 sati u predvorju Akademije znanja bit će promovirana nova zbirka poezije Miraša Martinovića “Dan i noć u Butui”, čiji je izdavač Narodna biblioteka Budve.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to