Sport

Prvi ekipni kadetski džudo turnir na otvorenom

Proteklog vikenda u organizaciji Džudo kluba "Kotor" i Lustica Bay održan je ekipni  revijalni turnir "Lustica Bay judo cadet tournament 2022.", na otvorenim terenima Centrale Lustica Bay.

Pročitajte više

Bacchus pobjednik Zimske boćarske lige

Nakon punih 3 mjeseca i 11 odigranih kola ovogodišnje zimske lige u bućanju, po prvi put je ekipa Bacchusa iz Tivta osvojila prvo mjesto u ovom natjecanju, u kojem je ostvarila učinak od 8 pobjeda i 3 neriješena ishoda, koje organizira Crnogorski

Pročitajte više

Luštica Bay - Džudo turnir u subotu

Čitav niz uzbudljivih sportskih događaja u Luštici Bay ovog ljeta otvara regionalni džudo turnir za kadete koji se održava u subotu, 14. svibnja.

Pročitajte više

Odlično izdanje Dukića i Markovića na regati u Ieru

Jedriličari Milivoj Dukić i Ilija Marković, reprezentativci Crne Gore u olimpijskoj klasi ILCA7, opravdali su očekivanja na prestižnoj regati   Semaine Olympique Française (SOF), regati u rangu svjetskog prvenstva, koja je po prvi put u Francusko

Pročitajte više

Pioniri Džudo kluba Kotor osvojili 11 medalja na Prvenstvu Crne Gore

Proteklog vikenda je održano  džudo Prvenstvo Crne Gore za mlađe i starije pionire u Nikšiću. Džudo klub Kotor je ostvario veliki uspjeh.

 Prvaci Crne Gore su:

 Petrović Duško u kategoriji do 50 kg,

Pročitajte više

Ilija Marković u TOP 10 na U21 Europskom prvenstvu

Reprezentativac Crne Gore i jedriličar Delfin iz Tivta Lija Marković, pod komandom selektora Ilka Klakora, ostvario je veliki uspjeh na Europskom prvenstvu za jedriličare do 21 godine, u klasi ILCA 7 olimpijske.

Pročitajte više

BK "Palma 1972" pobjednik kvalifikacijskog turnira za Ligu šampiona

Bućarski klub "Palma 1972" iz Donje Lastve, pobjednik je kvalifikacijskog  turnira za Ligu šampiona, koji je održan u Beogradu u periodu od 12.3. do  13.3.2022.

Pročitajte više

Džudo klub „Kotor“ – medalje na „Prvenstvu Crne Gore za seniore"

Proteklog vikenda je održano  „Prvenstvo Crne Gore za seniore" u Danilovgradu. Džudo klub "Kotor" je sudjelovao s dva natjecatelja. Vedrana Praščević je u kategoriji do 52 kg osvojila brončanu medalju.

Pročitajte više

Otvoreno prvenstvo Hrvatske: Dukić i Marković na postolju

Milivoj Dukić je osvojio brončanu medalju u generalnom plasmanu, a Ilija Marković zlatnu u konkurenciji jedriličara do 21 godine na Otvorenom prvenstvu Hrvatske za olimpijsku klasu ILCA7, koje je održano u Splitu od 4.3. do 6. 3.

Pročitajte više

JK Delfin na Otvorenom prvenstvu Splita za olimpijsku klasu ILCA7

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u jedrenju, u olimpijskoj klasi ILCA 7, donosi sjajna izdanja reprezentativaca iz Crne Gore, Milivoja Dukića i Ilije Markovića, koji se uz selektora Ilka Klakora, uoči posljednjeg dana natjecanja nalaze jako blizu osva

Pročitajte više

Perković otvorila sezonu najboljim hicem u svijetu

Hrvatska atletičarka Sandra Perković bacila je disk 64.47 metara na Zimskom bacačkom prvenstvu Hrvatske u splitskom Parku mladeži, a u svom već tradicionalnom otvaranju sezone na otvorenom, bacila je najbolji svjetski rezultat u disku ove godine.

Pročitajte više

Ponovno medalje za Judo klub Kotor

Proteklog vikenda Judo klub "Kotor" je sudjelovao na prvenstvu Crne Gore za juniore u Danilovgradu. Osvojene su dvije brončane medalje i to: Vedrana Praščević  do 52 kg i Perišić Đorđe do 66 kg.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Sport