Društvo

Potpisani ugovori o dodjeli financijske potpore

Temeljem provedenog Javnog natječaja za prijavu programa i projekata organizacija hrvatske nacionalne manjine u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2019.

Pročitajte više

Zaštitna mreža postavljena na dječjem igralištu u Malom parku

Na dječjem igralištu u Malom parku postavljena je zaštitna mreža kao preventivna mjera povećanja sigurnosti  iznad dijela parka s toboganom i drugim dječjim mobilijarom.

Pročitajte više

Onoj koja živi u svojim pjesmama

U povodu odlaska pjesnikinje Maje Perfiljeve

Pročitajte više

Obavijest o radnom vremenu TO Tivat za vrijeme državnog praznika

„Turistička organizacija Tivat obavještava građane i goste da će prijavu boravka tokom trajanja državnog praznika 13.,14. i 15. jula moći obaviti u turističkim biroima u periodu od:

Centar

Pročitajte više

Postavljena klupa posvećena Mileni Dravić

Na Trgu od kulture u Tivtu nakon premijere Bokeškog D mola postavljena je klupa u čast glumice Milene Dravić.

Pročitajte više

Čestitka HGI – ja povodom Dana državnosti Crne Gore

Svim građanima i građankama Crne Gore  Hrvatska građanska inicijativa želi uputiti čestitku  povodom sutrašnjeg Dana državnosti Crne Gore, sa željom da i dalje zajednički sudjelujemo u njenom napretku.

Pročitajte više

„Noć klapske muzike“ u Tivtu

Turistička organizacija Tivat organizira „Noć klapske muzike“ u Tivtu u utorak, 16. 7., na rivi Pine, s početkom u 21:30 h.

Pročitajte više

Otvaranje drugog Festivala plesnog teatra u Tivtu

U petak,  12.7.,  s početkom u 21:30 sati, na Ljetnoj pozornici Centra za kulturu Tivat  bit će otvoren drugi u izvođenju “Balkan Dance Project-a” iz Beograda i  HKN “Ivan Pl. Zajc” iz Rijeke.

Pročitajte više

Čestitka HNV – a povodom Dana državnosti Crne Gore

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore  upućuje srdačne  čestitke svim građanima Crne Gore povodom Dana državnosti, uz želju da zajedničkim snagama i dalje djelujemo na  napretku Crne Gore i boljitku svih njezinih  građana.

 

Pročitajte više

10. dan KotorArt Kotorskog festivala pozorišta za djecu

“Deseti dan 27. izdanja Kotorskog festivala pozorišta za djecu koji je dio ovogodišnjeg KotorArt festivala obilježili su brojni programi.

Pročitajte više

Tivat dobiva prvu postaju za punjenje električnih vozila na javnom parkingu

Postaja za punjenje vozila nove generacije - električnih automobila u vlasništvu DOO Parking servis Tivat bit će svečano puštena u rad danas u 11 sati na parkingu u Ulici arsenalskoj.

Pročitajte više

Počinju XVIII. KotorArt Don Brankovi dani muzike

Vrhunski festival muzike, 18. KotorArt Don Brankovi dani muzike održat će se od  13. 7. do 13. 8. kroz 28 glavnih programa i preko 150 pratećih, uz sudjelovanje brojnih umjetnika iz regije i svijeta.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo