Društvo

Milošević - Amatersko kazalište se u doba pandemije prilagođava digitalnom svijetu, kreativnost mladih članova raduje i ohrabruje

U cijelosti vam prenosimo intervju prof. Dijane Milošević, voditeljice Amaterskog kazališta Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore u emisiji “Multikultura”, koji je vodila Jelena Kljajević.

Pročitajte više

Sućut HNV-a povodom smrti Milana Bandića

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore izražava najdublju sućut obitelji i najbližim suradnicima povodom iznenadnog odlaska dugogodišnjeg gradonačelnika Grada Zagreba, gospodina Milana Bandića, koji će, uz sve što je učinio za Grad Zagreb, ostati z

Pročitajte više

O uspješnoj humanitarnoj utrci s Kristijanom Sindikom

Gost današnje emisije „Tragom Hrvata Boke i događaja“ je Kristijan Sindik, koji je nedavno uspješno odradio sportsko-humanitarnu akciju „Zlatna vrpca – 7 maratona u 7 dana“, istrčavši sedam dionica od Splita do Tivta, u svrhu prikupljanja donacij

Pročitajte više

Na današnji dan rođen Tripo Kokolja

Na današnji dan 1661. godine rođen je čuveni peraški slikar Tripo Kokolja. Tripo Kokolja rođen je u Perastu 28. 2. 1661. godine. Školovao se pod pokroviteljstvom svog mecene, također Peraštanina, nadbiskupa Andrije Zmajevića.

Pročitajte više

Besplatni tečajevi talijanskog jezika u Tivtu

Zajednica Italijana Crne Gore i ovog proljeća u više gradova organizira besplatne tečajeve talijanskog jezika. U našem gradu bit će organizirana   2 tečaja za odrasle, nivoi A1 i A2.

Pročitajte više

Na snazi stroge kontrole poštovanja epidemioloških mjera

Sekretarijat za inspekcijski i komunalni nadzor Općine Tivat i tržišna inspekcija Uprave za inspekcijske poslove sprovode koordiniranu akciju kontrole poštovanja važećih propisa i mjera u trgovinskim objektima u Tivtu.

Pročitajte više

Webinar "Oporavak odgovorno: zašto i kako"

Turistička organizacija Tivat i PRÁTTO Consulting d.o.o. organizira vebinar 3. ožujka od 10:00 do 11:00h na temu "Oporavak odgovorno: zašto i kako" (Recovering Responsibly: the Why and the How).

Pročitajte više

Vuksanović – antifašizam je prvo borba s fašizmom u vlastitim redovima

“Pravda za prošlost, zalog za budućnost” naziv je panel diskusije, koja je 24.2.

Pročitajte više

Literarni i likovni natječaj na temu “Kotorski karneval”

„Tradicionalni zimski kotorski karneval je manifestacija koja ima tradiciju dugu više od pola milenijuma.

Pročitajte više

Webinar – „Ruralni i kulturni turizam u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj“

Danas, 25. 2. 2021. godine održan je webinar na temu „Ruralni i kulturni turizam u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj“ u organizaciji kompanije Veselinov Tourism Consulting (VTC).

Pročitajte više

Kotorski karneval 2021.

„Navikli smo da se Zimske kotorske karnevalske fešte održavaju svake godine u februaru. Zbog aktuelne epidemiološke situacije izazvane koronavirusom,   JU Kulturni centar “Nikola Đurković” ove godine će  organizovati  karnevalske fešte kroz dokum

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo