TEODO PREDSTAVIO NOVOG TRENERA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 31. srpnja 2012. - 10:41
Autor: 

Jučer je na konferenciji za medije Košarkašku klub "Teodo" predstavio novog trenera Bobana Savovića. Mladi hercegnovski stručnjak do sada je vodio "Primorje", a bio je i dio stručnog tima Žalgirisa. Uspješnu igračku karijeru morao je prekinuti zbog teške povrede Ahilove tetive. Novi trener Teoda potječe iz sportske obitelji. Njegov brat Predrag Savović obnaša funkciju predsjednika španjolskog prvoligaša Bilbaoa.
Ravnatelj tivatskog košarkaškog kluba Miško Lučić rekao je da nije bilo lako odabrati trenera, jer bilo je veliko interesiranje mnogih za klupu Teoda. On se zahvalio bivšem šefu stručnog štaba Milanu Rondoviću na korektnoj i uspješnoj suradnji. Također, uvjeren je da će s trenerom Savovićem klub dostići zapažene rezultate.

Bobana Savović izrazio je zadovoljstvo što će voditi tivatski klub u Balkanskoj ligi i optimistično najavio dobru i požrtvovanu igru njegovih igrača. Smatra da će njegovo igračko iskustvo doprinjeti kvaliteti momčadi koju vodi.
Košarkaški klub "Teodo" ove godine izlazi na međunarodnu scenu, gdje će se natjecati u Balkanskoj ligi. Poželimo im puno uspjeha da uz pomoć vjernih navijača dostojno promoviraju Tivat.
Audio: Miško Lučić ravnatelj KK Teodo

Audio: Boban Savović trener KK Teodo