Potpisan Protokol o suradnji između Turističke organizacije Tivat i Sektora za razvoj Općine Karpoš

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 22. studenog 2015. - 12:53
Autor: 

Nakon svečane sjednice Skupštine Općine Tivat u multimedijalnoj dvorani zgrade Općine potpisan je Protokol o suradnji između Turističke organizacije Općine Tivat i Sektora za razvoj Općine Karpoš, Makedonija. U ime TO Tivat protokol je potpisala direktorica Bernarda Moškov, a u ime Općine Karpoš predsjednik Skupštine Sašo Lazarovski.

Protokol o suradnji bazira se na Sporazumu o suradnji u oblasti turizma koje su potpisale Vlada Crne Gore i Vlada Makedonije 2008 godine kao i na Memorandumu o suradnji Nacionalne Turističke organizacije Crne Gore i Agencije za promociju i podršku turizma Republike Makedonije od 07.05.2015.godine, kao i na Povelji o bratimljenju grada Tivta i Općine Karpoš.
Turistička organizacija Općine Tivat i Sektor za razvoj Općine Karpoš izražavaju suglasnost da unaprijede međusobnu suradnju i organiziraju kreiranje turističkog proizvoda kojim će se zajedno predstavljati na specifičnim i udaljenim tržištima i raditi na razmjeni i organizaciji manifestacija i događaja u organizaciji obje strane potpisnice Protokola.

Dogovoreni su i daljnji sastanci radi konkretizacije međusobne suradnje s naglaskom na radnim sastancima tijekom sajma turizma u Skopju u svibnju mjesecu svake godine.