Završen prvi Bokeški aquatlon

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 19. srpnja 2015. - 10:31
Autor: 

Tivat je jučer bio domaćin prvog Bokeškog aquatlona, koji je održan na gradskoj rivi Pine. Radi se o natjecanju koje je kombinacija plivanja na kilometar i trčanja (5 kilometara).

U Bokeškom aquatlonu sudjelovalo je 47 natjecatelja iz Crne Gore i regije, u ženskoj i muškoj konkurenciji.

U kategoriji Žene prvenstvo Crne Gore pehare je dodijelila Marinela Ševaljević, koordinatorica Yacht club-a Porto Montenegro. U spomenutoj kategoriji drugo mjesto osvojila je Teodora Gordijan iz Podgorice, dok je prvo mjesto pripalo Lidiji Vukić iz Herceg Novog.

U kategoriji Muškarci prvenstvo Crne Gore nagrade je dodijelio Igor Majer, predsjednik Triatlon saveza Crne Gore i direktor Plavnica triatlona. Treće mjesto pripalo je Kotoraninu Saši Jovanoviću, drugo mjesto osvojio je Dušan Milošević iz Podgorice,  a prvo mjesto dobio je Luka Čupić iz Herceg Novog.

U kategoriji Žene apsolutno nagrade je dodijeljivala Dubravka Nikčević, sekretarka  Sekretarijata za upravu i društvene djelatnosti Općine Tivat.

U kategoriji Žene apsolutno treće mjesto pripalo je Lidiji Vukić - Herceg Novi, drugo mjesto Danijeli Huni - Hrvatska, a prvo mjesto Splićanki Sandri Mihaljević.

U kategoriji Muškarci apsolutno nagrade je dodijeljivao Kristijan Sindik direktor Utrke, član Izvršnog odbora Triatlon saveza Crne Gore i začetnik triatlona u Crnoj Gori. Treće mjesto osvojio je Dušan Milošević - Podgorica, drugo mjesto Luka Čupić - HN, prvo mjesto Filip Rudaković - Srbija.

Pokrovitelji Bokeškog aquatlona su Općina Tivat i Turistička organizacija Tivat.