Palma i Maini dijele prvo mjesto

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 30. svibnja 2019. - 8:17
Autor: 

 Prošlog tjedna  odigrani su  mečevi 7. kola Prve boćarske lige, u kojoj se igraju još 3 kola ligaškog dijela prvenstva.

U derbiju kola, ekipa Maina iz Budve je savladala Val na gostovanju u Herceg Novom rezultatom 12:10.U meču za opstanak u ligi, Slovenska plaža je pobijedila Vrmac u Budvi 17:5 i tako zabilježila prvu pobjedu, čime je produžila šansu da zadrži prvoligaški status, a ekipa Palme je rezultatom 16:6 savladala Kalimanjac na svom terenu u Donjoj Lastvi.

Prvo mjesto dijele nakon 7 odigranih kola Palma i Maini s 12 osvojenih bodova, ekipa Vala slijedi sa 10 bodova, Vrmac s dvije pobjede ima 4 osvojena boda, dok su na začelju tabele Slovenska plaža i Kalimanjac s po 2 boda.

U 5.kolu Druge lige ekipa Mladosti je savladala Budućnost 14:4, Bacchus je bio bolji od ekipe Brđanina 13:5, dok je prvoplasirana Palma 2 teže od očekivanog pobijedila Kalimanjac 2 rezultatom 10:8.

Na prvom mjestu je Palma 2 sa maksimalnih 10 bodova, slijede Bacchus i Mladost sa 6 osvojenih bodova, ekipa Brđanina ima 5 bodova, Kalimanjac 2 s jednom pobjedom ima 2 osvojena boda, a na posljednjem mjestu je Budućnost s jednim bodom.

U Trećoj ligi je također odigrano 5. kolo, a u tim mečevima ekipa Jadrana iz Perasta je savladala Omladinac na gostovanju u Budvi 10:2, Meljine su u Tivtu porazile Češljar rezultatom 8:4, a ekipa Napretka je bila slobodna u ovom kolu.

Prvo mjesto zauzima Napredak sa 7 osvojenih bodova, Jadran i Meljine imaju po 5 bodova, Omladinac je osvojio 2 boda, a na zadnjem mjestu je Češljar s jednim bodom.