Velić: Svako od nas može doprinjeti malo, međutim, svi mi zajedno možemo učiniti dosta

Emitirano: 
Četvrtak, 08. svibnja 2014.

U protekloj emisji "Tragom Hrvata Boke i događaja" ugostili smo Liljanu Velić, novoizabranu predsjednicu Općinskog odbora HGI-ja Kotor i zastupnicu stranke u lokalnom parlamentu.

"U narednom periodu namjeravam osvremeniti rad Općinskog odbora, ažurirati evidenciju članstva, uspostaviti dobru komunikaciju sa građankama i građanima Kotora. Građani za sve lokalne teme i probleme sa kojima se susreću mogu se obratiti Hrvatskoj građanskoj inicijativi, bez obzira na nacionalnu pripadnost i na stranačko opredjeljenje. Naša kancelarija je u Starom gradu i radimo svakog radnog dana od 9 do 13 sati.

Kao zastupnica u lokalnom parlamentu zalagati ću se za pokretanje i riješavanje problema na koje ukažu naši članovi i sugrađani.

Poseban značaj pridajemo mladima, oni su naš prioritet. Svako od nas može doprinjeti malo, međutim, svi mi zajedno možemo učiniti dosta" - kazala je Velić.

U Kotoru koalicionu vlast HGI vrši sa DPS-om, SDP-om i Liberalnom partijom. Na naše pitanje kako je zadovoljna sa koalicionim partnerima i ima li nesuglasica, Velić je kazala "Imamo suradnju, ali nisam zadovoljna samom realizacijom dogovorenog i na tome treba poraditi".

Jedan od naših narednih poteza je kroz razgovor s mještanmima Mua, i Općinom Kotor naći riješenje oko proširenje puta do crkve sv. Kuzma i Damjana.

Osim toga, planiram uspostaviti bolju suradnju s rukovodstvom stranke i građanima. Želim organizirati sastanke s našom saborskom zastupnicom Ljerkom Dragičević, s predsjednicom stranke Marijom Vučinović, kako bi ostvarili neposredne kontakte s našim simpatizerima i članovima, istakla je Velić.

Više poslušajte u našoj emisiji.