Dobrotvorni bal za Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju u Tivtu

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 12. prosinca 2019. - 11:02

Drugi Regentov dobrotvorni bal bit će održan 13.12.2019. godine. Svi prihodi prikupljeni tijekom  večeri bit će usmjereni za potrebe opremanja Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju u Tivtu. Ovogodišnji bal podržali su Petite Geneve Petrović kao platinum sponzor, Universal Capital Banka kao brončani sponzor te FreeJack, MonteFish, Vinarija Milović, Adriatic Marinas, PrintAll, Grand Park Hotel Rovinj, Zoran Radonjić u ulozi službenog fotografa dok je Radio Televizija Crne Gore medijski pokrovitelj bala.

Događaj godine okupit će predstavnike privrede, vladinih organizacija, diplomatskih misija i medija. Elegantnu notu večeri donijet će renomirani gitarski duo Nikčević & Bulatović i glazbena grupa The Grupa, zajedno s nekim od najboljih plesača klasičnih i latino plesova na svijetu.

Kai Dieckmann, generalni menadžer hotela ovim povodom je izjavio: „Čast nam je da ćemo drugi put za redom okupiti renomirane kompanije i pojedince sa kojima dijelimo viziju kvalitetnog života i zajednički kreiramo doprinos zajednici koju nazivamo svojim domom.  Zadovoljstvo nam je utkati tradiciju bala u bogat vez tradicija Tivta te sa radošću očekujemo još jednu elegantnu veče za pamćenje koja će rezultirati vrijednom donacijom Dnevnom centru za djecu sa posebnim potrebama. Činjenica da ćemo i ove godine imati punu dvoranu govori u prilog ideji i viziji događaja.“

Prisutnima će biti dostupna i vrijedna tombola u sklopu koje će imati mogućnost  kupiti lozove za nagrade u vidu smještaja u nekim od najprestižnijih hotela Europe i regije dok će aranžmane na obali donirati hotel Regent, Porto Montenegro i drugi partneri. Sva sredstva prikupljena prodajom tombola ući će u cjelokupan iznos donacije.

Za gala večeru je potrebno izdvojiti 120 eura po osobi, a gala večera i noćenje za dvoje iznose 300 eura.