Extreme Wolf Race - Zahvalnica

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 22. ožujka 2022. - 11:10

Proteklog vikenda održana je prva avanturistička trka za djecu pod nazivom "Extreme Wolf Race 2022". S obzirom da se radi o prvoj trci ove vrste odaziv je bio iznad očekivanog, tako da je na trci prisustvovalo više od 200 učesnika iz više crnogorskih opština. Gornja Lastva i obronci Vrmca po kojima se odvijala trka su u subotu 19.03.2022 odzvanjali od dječijih glasova a po priči starosjedilaca slični događaj u kojima je učestvovao toliko broj djece nikada ranije nije bio organizovan. Ceremonija otvaranja trke je upriličena na samom startu i ta čast dodijeljena je direktorici turističke organizacije Opštine Tivat, gospođi Danici Banjević koja je ujedno pohvalila Avanturistički klub K4 za organizaciju ovakvog jednog događaja i istakla važnost za turističku ponudu grada Tivta i samog naselja Gornje Lastve.
Što se tiče rezultata, mi iz kluba K4 smo i više nego zadovoljni jer je 16 medalja (4 zlatne, 4 srebrne i 8 bronzanih) otišlo našim članovima. Naši članovi su imali ozbiljnu konkurenciju, školica sporta "Fair Play" iz Radanovića koja je osvojila 9 medalja (4 zlatne, 4 srebrne i 1 bronzanu) i Atletski klub "Slađa" iz Nikšića čiji članovi su osvojili 4 medalje (1 zlatnu, 1 srebrnu i 2 bronzane).
Svi prisutni su iskazali oduševljenje organizacijom ove trke i potvrdili svoj dolazak i sledeće godine.
Da bi jedan ovakav poduhvat bio uspješno realizovan bila je potrebna podrška sponzora, volontera i medija.
Prije svega zahvalnost ide Opštini Tivat i turističkoj organizaciji Opštine Tivat koje su prepoznale značaj jednog ovakvog događaja i koji su pored finansijske i medijske podrške, olakšali organizaciju trke izdavajući potrebna odobrenja u najkraćem roku.

Zahvalnost u moje lično i ime cijelog organizacionog tima, kao i učesnika ide :
Opštini Tivat, Turističkoj organizaciji Opštine Tivat, firmi Monte Connect vlasnika Klaudia Katelana koja je sa svoja 2 kombija omogućila bezbjedan prevoz preko 500 posjetilaca tokom održavanja trke, kompaniji UNA, firmi A+ Yachting, firmi PORTOKALI, kompaniji W&R Dynamic Company, firmi MRay, kozmetičkom salonu "VITA", firmi Boka Plast, dječijoj igraonici Kids Club, foto Focus, pekare Davidović i konobi Bachus.

Posebna zahvalnost ide firmi MiMaJo iz Tivta koja je 2 mjeseca prije održavanja trke svoja vozila stavila na raspolaganje našem klubu za transport materijala i svega ostalog što je bilo potrebno za pripremanje trke.
Zahvalnost fizičkim licima koja su podržala ovaj događaj :
Porodica Frančesković (Mirjana i Boris), porodica Ercegović (Dijana i Saša), porodica Barjaktarović (Mladenka i Marko), porodica Joksimović (Marina i Mladen), porodica Jelić (Tatjana i Miodrag), porodica Samardžić (Milena i Vesko), gospodin Sveto Deković, gospođa Jasminka Milošević, gospođa Ana Matković i gospodin Frano Staničić.

Zahvalnost fotografima i snimateljima : Vesko Vujović (Veri Veroza), Dejan Vlahović , Zoran Radonjić (Zoran Photography).

 Zahvalnost medijima : Radio Tivat i Radio Dux.

Dejan Milošević

Predsjednik Avanturističkog kluba K4