Natječaj za dodjelu stipendije otvoren do 10. listopada

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 06. listopada 2020. - 10:48
Autor: 

Općina Tivat nastavlja s pružanjem potpore studentima, koji imaju prebivalište u Tivtu. Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti podsjeća da je u tijeku Natječaj za dodjelu stipendije za studijsku 2020./2021. godinu.

Natječaj je otvoren za  studente primijenjenih i akademskih osnovnih studija, specijalističkih studija u trajanju do godinu dana za studijske programe čije osnovne studije traju tri godine, kao i za studente master (postdiplomskih) studija.

Pravo na stipendiju imaju nositelji diplome „LUČA“; studenti, koji su položili ispite iz prethodne godine studija u visini od najmanje 90% ECTS kredita i postigli prosječnu ocjenu najmanje 9,00; studenti master (postdiplomskih) studija; lica s invaliditetom, lica bez roditeljskog staranja, pripadnici RE populacije, bez obzira na prosjek ocjena iz prethodne godine studija.

Visina mjesečne stipendije iznosi 70€ za studente s prosječnom ocjenom od 9,00 do 9,50, odnosno 100€ za studente s prosječnom ocjenom od 9,50 do 10,00, nositelje diplome „LUČA“, kao i za lica s invaliditetom, lica bez roditeljskog staranja i pripadnike RE populacije.

Bliži uvjeti navedeni su u natječaju, koji je objavljen na internet stranici Općine Tivat i na oglasnoj tabli Općine Tivat. Natječaj je otvoren do 10. listopada.

Potrebnu dokumentaciju navedenu u natječaju kandidati mogu dostaviti putem pošte ili neposredno na pisarnici Općine Tivat.