Sudjelujte na jubilarnim Hrvatskim svjetskim igrama u Zagrebu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 12. siječnja 2020. - 10:02
Autor: 

Poznati hrvatski skijaški trener te bivši aktivni sportaš, Ante Kostelić, jednom je prilikom rekao „Olimpijada je zaista nešto najviše i to je svakom sportašu vrlo bitna stvar.“ U skladu s Kostelićevim riječima, pozivamo vas da se prijavite na jubilarne V. Hrvatske svjetske igre, hrvatsku olimpijadu koja je svima nama jedna vrlo bitna stvar.

Kao što je već najavljeno, jubilarne V. HSI održat će se u Zagrebu, od 21. do 25. srpnja 2020. godine. Mladi hrvatski sportaši iz cijeloga svijeta, i svi ostali koji se tako osjećaju, imat će priliku natjecati se u raznim sportskim disciplinama.

Za žensku i mušku populaciju za prijave su ponuđeni sportovi atletika, boćanje, košarka, odbojka, stolni tenis, rukomet, odbojka na pijesku, nogomet, plivanje, judo, mali nogomet, tenis i taekwondo. Muškim sudionicima ponuđeni su još i ragbi te vaterpolo.

Ujedno, posebnu kategoriju natjecatelja činit će i veterani, a sportovi za koje se oni mogu prijaviti su tenis i stolni tenis za mušku i žensku populaciju, te nogomet samo za mušku populaciju.

Unaprijed ističemo da će u slučaju prijave nedovoljnog broja natjecatelja za pojedini sport, taj sport biti otkazan, a natjecateljima ponuđen drugi u njegovu zamjenu.

Rok za prijave je 1. veljače 2020. godine. (http://hsi-cwg.com/)

Prijavnica za natjecatelje http://hsi-cwg.com/hrvatske-svjetske-igre-2017/prijavnica/