Nina Kraljić odvela Hrvatsku u finale Eurosonga

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 11. svibnja 2016. - 9:25
Autor: 

Nina Kraljić oduševila je Europu svojim sjajnim glasom, pa je odvela Hrvatsku u finale Eurosonga! Među deset finalista, našla se i naša kandidatkinja! U finale se, nažalost, nisu plasirali kandidati iz Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

U prvoj polufinalnoj večeri nastupili su predstavnici 18 zemalja, no samo 10 ih je prošlo dalje. U daljnje natjecanje idu: Azerbajdžan, Rusija, Nizozemska, Mađarska, Hrvatska, Austrija, Armenija, Češka, Cipar i Malta.

Nakon nastupa, Nina se zahvalila publici na engleskom, ali i hrvatskom jeziku. Sjajan je ovo povratak Hrvatske na Eurosong nakon tri godine, s čim se očito složio i voditelj, koji je Nini zahvalio na hrvatskom jeziku te rekao: 'Croatia, we've missed you'.

U avangardnoj kreaciji Jurja Zigmana, Nina je izgledala impozantno, a sve je pratio i njezin moćni glas. Unatoč prehladi, sjajno je izvela nastup!

Uoči natjecanja, Nina je danas saznala sjajnu vijest. Naime, proglašena je ovogodišnjom Miss Eurosonga, a kada je saznala vijest, Nina se u nevjerici primila za glavu. Još samo da je uspjeh nastavi pratiti!