Polaznici uspješno svladali tehnike crtanja i dizajna

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 03. srpnja 2019. - 8:38
Autor: 

 HKD Napredak Glavna podružnica Mostar u suradnji s Hrvatskim domom Herceg Stjepan Kosača, Narodnom knjižnicom HNŽ-a i Društvom hrvatskih likovnih umjetnika FBiH sinoć  je organizirao izložbu radova i podjelu certifikata polaznicima tečaja.

''Ovaj tečaj posebno se izdvaja jer se na njemu direktno obrađuje tematika crtanja i dizajna. Polaznici su uspješno svladali osnove tehnike crtana grafičkih modelacija, a nakon toga i tehnike dizajna'', kazala je Ana Šimić predsjednica Društva hrvatskih likovnih umjetnika prilikom dodjele certifikata polaznicima I. stupnja tečaja crtanja i dizajna.

Tom prilikom dopredsjednik Hrvatskog kulturnog društva Napredak Miroslav Landeka istaknuo je kako je ove godine pod vodstvom nove uprave HKD Napredak imao zanimljive sadržaje te da su s njima pridonijeli kulturnoj kvaliteti grada Mostara.

 „Imali smo vrlo dobre kulturne sadržaje i nadam se da smo pridonijeli da budemo jedan kamenčić mozaika kulture grada Mostara, pogotovu u projektu Europske prijestolnice kulture'', kazao je Landeka i poručio kako se nada da će se osigurati novci za još jedan projekt poput ovog tečaja crtanja i dizajna.