Neka Eiffelov toranj svijetli u hrvatskim bojama: Upiši #CRO

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 17. lipnja 2016. - 10:49
Autor: 

Želite vidjeti francuski nacionalni ponos okupan u hrvatskim bojama? Ništa lakše! Jedino što morate učiniti jest tijekom sutrašnjeg dana što češće na društvenim mrežama (Facebook, Twitter i Instagram) upisati hashtag #CRO.

Za 'ludilo' koje je opilo sve sudionice Europskog prvenstva kriva je kampanja francuskog telekom operatera Orange, Uefe i Grada Pariza nazvana Show Your Support, a koja poziva navijače da pokažu svoju pripadnost reprezentaciji na društvenim mrežama.

Orange, naime, mjeri navijačku podršku reprezentacijama na društvenim mrežama na dan utakmice, a ona reprezentacija koja skupi najviše hashtagova imat će tu čast da Eiffelov toranj na kraju dana svijetli u njihovim nacionalnim bojama.

'Poslušat ćemo želje navijača koji pokažu najviše strasti na društvenim mrežama na dan kada njihova momčad igra te ćemo onu koja je skupila najviše potpore nagraditi obasjanim Eiffelovim tornjem u nacionalnim im bojama', objasnili su u Orangeu.

Primjerice, u srijedu je Eiffel svijetlio u francuskim bojama, u utorak je bio portugalski, ponedjeljak španjolski, a na dan kad je igrala Hrvatska u bojama Turske. Hrvatska je taj dan bila treća u poretku.

'Uz taj hashtag (#CRO) ne morate napisati ništa, iako su neki tvrdili da se mora spomenuti i sponzora Orange (#OrangeSponsorsYou), ali to nije točno. Uz hashtag možete komentirati, a najoriginalniji komentar također će se prikazati na tornju', objašnjavaju webmajstori.net.

 Želimo Eiffelov toranj u hrvatskim bojama!