Sandra Perković: Jako sam zadovoljna nastupom

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 04. rujna 2019. - 8:07
Autor: 

Nakon osme pobjede na mitingu u svom rodnom gradu, aktualna olimpijska pobjednica, svjetska i europska prvakinja u bacanju diska Sandra Perković izjavila je kako je vrlo zadovoljna svojim nastupom na ovogodišnjem izdanju Hanžeka.

"Jako sam zadovoljna nastupom. Novi krug na stadionu je jako brz, ali sam pokazala da i na njemu mogu dobro bacati. Žao mi je samo što je zadnji hitac završio u mreži", izjavila je Perković.

Pobjednički hitac od 67.78 metara drugi je najbolji njen rezultat ove godine, u kolovozu je na natjecanju Europskog ekipnog prvenstva druge lige u Varaždinu bacila 68.68m.

"Željela sam Hanžek odraditi u što boljem psihičkom I fizičkom stanju, jer me već u petak očekuje nastup na finalu Dijamantne lige u Bruxellesu gdje idem na pobjedu. Ove godine mi je prioritet Svjetsko prvenstvo u Dohi, druga na listi je Dijamantna liga, dok je Hanžek bio na trećem mjestu".

Perković je dosada u Bruxellesu nastupila osam puta, a sedam je puta slavila. Jedini put kada nije pobijedila bilo je to zbog bolesti prošle godine. Nakon finala Dijamante lige, a prije nastupa na Svjetskom prvenstvu na kojemu će se kvalifikacije ženskog diska održati 2. listopada, a finale 4. listopada, Perković će još nastupiti 9. rujna u Minsku na dvoboju Europe i SAD-a.

"Nakon Minska idem na pripreme u Medulin gdje ću biti sve do polaska za Dohu 27. rujna", završila je Perković.