Teodo - Split

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 31. listopada 2017. - 20:40

U 4. kolu druge ABA lige Teodo dočekuje ekipu Splita. Utakmica će se održati sutra (srijeda 1.11.) u 18:00 sati, Sportska dvorana Župa. Ulaz je 2€.

Zoran Glomazić, trener Teoda: „Split je odlična ekipa, spremili smo se dobro za ovu utakmicu. Trudićemo se da nastavimo sa dobrom igrom, koja nas je krasila u prva tri kola. Očekujemo dobru posjetu i želimo da se navijačima predstavimo u najboljem svijetlu. Svi igrači su spremni i zdravi, sem Savića, koji neće nastupiti."

Miloš Đurišić, igrač Teoda: „Cijenimo ekipu Splita koja je spoj iskustva i mladosti. Zadovoljstvo je i igrati protiv bivših evropskih prvaka. Ali mi smo u dobroj formi, što se vidjelo i na posljednjoj utakmici ERSTE lige protiv bjelopoljskog "Jedinstva". Potrudićemo se da odbranimo našu Župu."

Ivica Skelin, trener Splita: „Teodo je ozbiljna, iskusna ekipa. Podsjećaju me dosta na grčku košarku, izuzetno čvrsti momci, iskusni su. Radi se o igračima oko 30 godina. Posebno mi se sviđa da svi znaju s loptom, igraju pick, centri svi znaju igrati leđima, izuzetno su dobri šuteri. Kući igraju s dosta samopouzdanja. Igramo u ritmu na koji nismo navikli, puno zahtjevniji od ritma koji smo imali. Znamo da to nije lako, nemamo toliki broj kvalitetnih igrača. Želimo dati svima šansu, da svi igraju u ovom prvom dijelu sezonu, da dobijemo kvalitetu i samopouzdanje. U drugom dijelu sezone kada budemo igrali jedanput tjedno vidjet ćemo što nam je donijela Druga ABA liga. Od ovog postojećeg kadra moramo probati neke igrače. U Tivtu će igrati Špaleta, vjerujem da će priliku dobiti i netko od trojca mladih.“

Pavle Marčinković, igrač Splita: „Idemo se boriti, treba potvrditi pobjedu na domaćem terenu, tako da ne gubimo ritam. Što se tiče protivnika sigurno su nepoznanica dok se ne odigra nekoliko kola. Taktički smo ih prošli, mijenjaju dosta obranu. Iz Teoda ne znam stvarno nikoga, vidjet ćemo odnose na parketu. Split će biti bolji nego zadnju utakmicu. Nedostajalo nam je energije, bez toga sve to pada u vodu. Pripremali smo se i za Šibenik, znali što nas čeka, ali nismo odreagirali dobro. Krenut ću od sebe, moramo biti koncentriraniji.“