siječnja 2015

Subota, 31. siječnja 2015.

Prvenstvena utakmica 12. kola Erste košarkaške lige između „Teoda“ i bjelopoljskog „Jedinstva“ odigrat će se u SD "Župa" u nedjelju od 19,30 sati.

U 14. kolu Triglav regionalne vaterpolo lige „Primorac“ danas u 19 sati na bazenu „Nikša Bućin“ u Kotoru dočekuje „Crvenu Zvezdu“.  Hercegnovski „Jadran“ gostuje novosadskoj „Vojvodini“, a „Budva“ beogradskom“Partizanu“.

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je jučer  u razigravanju od petog do osmog mjesta Njemačku 28:23 te je tako i matematički osigurala kvalifikacije za OI u Riju. Danas će hrvatski rukometaši igrati s Danskom za peto mjesto koje donosi domaćinstvo u kvalifikacijama. 

Subota, 31. siječnja 2015.

Jučer je područje Dalmacije i Boke kotorske zahvatilo jako nevrijeme praćeno olujnim jugom.

Dubrovački fotograf kamerom je zabilježio udare valova o dubrovačke zidine i stijene, kao što možete vidjeti u našoj foto-galeriji. Jugo nije zaobišao ni Boku kotorsku. Kako je jutros izgledala Donja Lasta nakon nevremena, također možete pogledati u našoj foto-galeriji.

Hotel Regent Porto Montenegro pripremio je posebne ponude za sve one koji žele da najromantičnijem danu u godini dodaju i petu zvjezdicu luksuza na obali.

Menadžment hotela preporuča da Dan zaljubljenih – Valentinovo, bude u znaku Romantičnog bijega na more. Ovaj paket podrazumijeva večeru za dvoje uz svijeće i šampanjac, noćenje u elegantnoj sobi s pogledom na more koja je inspirirana Mediteranom, bogat doručak i uživanje u magičnom spa centru. Dodatan popust od 20% na sve masaže u Regent Spa centru je lajt motiv ovog paketa Regent Porto Montenegra hotela.

Subota, 31. siječnja 2015.

U četvrtak, 5. veljače u galeriji Josip Bepo Benković, u 19 sati bit će održano svečano otvorenje 48. hercegnovskog zimskog salona.  Manifestaciju će otvoriti gradonačelnik Herceg Novog, a publici će se obratiti i direktorica galerije Josip Bepo Benković Nataša Tatalović.

Subota, 31. siječnja 2015.

-2. veljače u 19 sati i 3. i 4. veljače od 20 sati- DJEČACI IZ ULICE MARKSA I ENGELSA

-5, 6. i 7. veljače od 19 sati- THE LEGO MOVIE (Lego film)- Animirani

-9. veljače od 19 sati i 10. i 11. veljače od 20 sati- THE MONUMENTS MEN (Operacija "Čuvari naslijeđa")

-12 veljače od 19 sati i 13. i 14. veljače od 20 sati - TRANSFORMERS

-16. veljače od 19 sati i 17. i 18 veljače od 20 sati - NOAH (Noje)

-19, 20. i 21. veljače od 19 sati- THE NUT JOB (Tvrd orah) - Animirani

5. veljača u 20 sati, Galerija ljetnjikovca Buća- IZLOŽBA FOTOGRAFIJA „HVATAČI MUNJA“

6. veljača u 20 sati, Galerija ljetnjikovca Buća- PROMOCIJA ROMANA „SPAS I SPAS 2“, autorice Isidore Bjelice

9. veljača u 19 sati, Galerija ljetnjikovca Buća- KNJIŽEVNA VEČER „PEKIĆEVI DANI“, GOST: Aleksandar Jerkov

10. veljača u 20 sati, Velika sala Centra za kulturu Tivat- DOKUMENTARNI FILM „CRNA GORA I VELIKI RAT“

12. veljača u 18 sati, Velika sala Centra za kulturu Tivat- KAZALIŠNA PREDSTAVA ZA MLADE „KINEZ“

Tripundanske svečanosti počele su 13. januara dana koji se naziva Karike, što znači da toga dana Bokeljska mornarica bira Malog admuirala i ostale časničke službe.

To je datum prenosa moćiju Sv. Tripuna iz Carigrada u Kotor.

Potom su 27. januara tradicionalne Lode, pohvale Sv Tripunu.

Na česta pitanja i komentare građana i vjernika Kotora, povodom pomjeranja datuma proslave Sv. Tripuna, prve nedjelje poslije 3. februara, kada je Trpipundan, pozvali smo don Antona Belena, generalnog vikara kotorske Biskupije za pojašnjenje.

Emitirano: 
Petak, 30. siječnja 2015.

U novoj emisiji Radio Dux-a "Kutak za poslovni trenutak" ugostili smo Kristinu Milić, menadžericu SC Kamelija Kotor, i porazgovarali o poslovanju Centra i budućim projektima.

Stranice