prosinca 2015

Jučer je organizirana svečanost povodom realizacije projekta solarne rasvjeta, na trećem putu iznad zgrade Gimnazije Kotor. Svečanosti su nazočili predsjednik općine Kotor dr. Aleksandar Stjepčević,  kao i predstavnici kineskog veleposlanstva. Prije samog svečanog okupljanja na kojem su prezentirani rezultati projekta, održan je i sastanak u kabinetu predsjednika općine Kotor. Sastanku su nazočili, pored predsjednika općine dr. Aleksandra Stjepčevića i njegovih suradnika, i predstavnik Veleposlanstva NR Kine – politički savjetnik kineskog veleposlanika g-din Zhang Xiang.

Srijeda, 30. prosinca 2015.

Završeno je peto jedrenje trećeg dana 39. Međunarodne novogodišnje regate na Hvaru. Jedriličar JK “Defin” Igor Les ostvario je sjajan rezultat  osvojivši  prvo mjesto u klasi Laser Standard. ‪ Ilija Marković je 19. u klasi Laser 4.7, a Irina Kusovac  31. u klasi za žene Laser Radial. Hvar je od 28. do 31. prosinca domaćin tradicionalne Novogodišnje regate, koja se boduje za Laser Europa Cup.  U tri vrste Lasera natječe se se  skoro 70 jedriličara iz više europskih zemalja.

Srijeda, 30. prosinca 2015.

Ukoliko još niste odlučili kamo za doček Nove 2016. godine, donosimo vam nekoliko prijedloga.

 

KOTOR

 

31.12.  NOVOGODIŠNJI KONCERT (Trg od oružja, 20:30h)

 

            20:30h  The Bestbeat (SRB)

            22:00h  Artan Lili (SRB)

            23:30h  Sacri Cuori (ITA)

 

1.12. NOVOGODIŠNJI KONCERT (Trg od oružja, 20:30h)

 

            20:30h  Light Under The Black Mountain (CG)

            22:00h  Repetitor (SRB)

Utorak, 29. prosinca 2015.

Društvo prijatelja Grada Perasta organizira Novogodišnji koncert gudačkog kvarteta „Vollmond“ . Na koncertu sudjeluju: Milana Bjelobaba ( violina), Luna Kostdinović ( violina), Aleksandra Kijanović (viola), Ana Dulović (violončelo). Početak koncerta je u palači Pima u Kotoru večeras s početkom u 20 sati.

Utorak, 29. prosinca 2015.

Tradicionalno nagrađivanje  najboljih u  sportu  u Općini Kotor za 2015. godinu održat će se večeras u palači Bizanti s početkom u 19 sati.

Pozivaju se  sve sportisti,sportski radnici, kao i  ljubitelji sporta da prisustvuju svečanosti proglašenja.

Najbolji  u sportu za 2015. godinu  su:

Najbolji sportista godine: Anto Dubreta -  Judo Klub ”Kotor”

Najbolji sportski kolektiv godine - F.K. “Bokelj”

Najuspješniji sportski radnik –Stanko Tomičić 

Utorak, 29. prosinca 2015.

U Galeriji ljetnikovca Buća u Tivtu sinoć je  otvorena izložba „Naših 25 godina“, Organizacije žena Tivta. Na početku večeri nazočne je u ime Centra za kulturu pozdravio Neven Staničić,  koji je izrazio izuzetno zadovoljstvo što se  upravo ovom izložbom završava jedan kulturni krug u ovoj godini.

Predsjednica  Organizacije žena Tivta Blaženka Vučurović je istakla: “ Naših 25 godina je radilo za večerašnje okupljanje. Tako smo nazvale ovaj naš susret, a to znači da mi taman toliko postojimo kao organizacija, družimo se i djelujemo“.

Shopping Centar Kamelija sinoć je bio veseliji nego ikada. Na platou nebrojeno mnogo nasmijanih lica kako najmlađih tako i malo starijih za čiji osmijeh su zaduženi bili četvero Djeda Mrazeva koji su sišli s krova Centra i nakon toga se kratko družili s mališanima.

Kratkometražni film ''Refleksija''  bit će premijerno prikazan u Velikoj dvorani tivatskog Centra za kulturu, 29. prosinca, s početkom u 20 sati. Autor filma je Vuk Marković.

Ponedjeljak, 28. prosinca 2015.

Tradicionalna manifestacija za djecu „U susret Djeda Mrazu“, koju Turistička organizacija Tivat organizira  već 20 godina uoči Nove godine će se održati u srijedu 30.12.2015. godine s  početkom u 11 sati. U programu će  sudjelovati  plesna grupa „Belissimma“, djeca iz OŠ „Drago Milović“, bend Omladinskog kluba iz Tivta „Goodbye Windows“.  Posebno zadovoljstvo će  pružiti Dječji kulturni centar iz Beograda koji će izvesti dječji mini mjuzikl „Novogodišnji čarobni kolač“, a u kojem će sudjelovati Monika Romić, Milena Radulović, Voja Dujović i Dragan Sekulić.

Stranice