Vijesti

Privrednici čekaju na povrat pretplaćenog PDV-a i iz 2021. godine, iako je najduži rok 60 dana Poreska uprava nema dovoljno inspektora pa će kontolisati samo zahtjeve od rizičnih obveznika Povrat PDV-a proteklih godina bio i često krivično djelo, prije četiri godine pohapšena velika grupa službenika i inspektora.

Četvrtak, 06. listopada 2016.

Hrvatska građanska inicijativa neće po svaku cijenu biti dio vlasti, jer postoje politički principi, koji su za njih neupitni, poručio je nositelj liste HGI – OD SRCA Adrijan Vuksanović u intervjuu za Vijesti.

Intervju prenosimo u cijelosti:

1.      Vaša stranka je za podršku DPS-u poslije parlamentarnih izbora 2012. dobila mjesto ministarke bez portfelja. Da li očekujete da ovaj put dobijete neki drugi resor?

 

Jubilarni, deseti po redu  “Žućenica fest” održat će se u subotu, 21. lipnja na Trgu od  kulture u Tivtu, s početkom u 19 sati - priopćeno je jučer  iz Organizacije žena i  Radio Tivta, koji su organizatori ove izuzetno popularne gastro-tursitičke manifestacije.                                                       

Feštu od ića i pića na bazi žućenice, autohtone primorske divlje jestive trave, mini koncertom otvorit će Glazbeno-prosvjetno društvo “Tivat”, a glazbeni program nastavlja VIS "Exodusi"

Stranice

Subscribe to RSS - Vijesti