U razgovoru s ravnateljem Prirodoslovne škole Vladimira Preloga iz Zagreba

Emitirano: 
Ponedjeljak, 07. svibnja 2018.

Učenici Prirodoslovne škole Vladimira Preloga iz Zagreba proteklog vikenda su  u Domu kulture „ Josip Marković“  u Donjoj Lastvi izveli svoj mjuzikl " Tko pjeva, zlo ne misli ".  Posjetitelji su bili oduševljeni mladim i pozitivnim ljudima, koji su ovim glazbeno – scenskim uratkom pomogli školskom prijatelju. Mjuzikl je realiziran  prema tekstu istoimenoga filma, a učenici i nastavnici ove škole ujedinili su se u jednom cilju humanitarnog karaktera - pomoći bolesnom učeniku kako bi pobijedio zloćudnu bolest.

Ravnatelj Prirodoslovne škole Vladimira Preloga gospodin  Zlatko Stić u razgovoru  s profesoricom  hrvatske nastave u Crnoj Gori Brankicom  Vrbat približio je samu ideju projekta ističući  kako spomenuti posjet Boki  predstavlja jednu lijepu suradnju s Hrvatima u Crnog Gori. Također nam  je kao dugogodišnji ravnatelj jedne od najvećih  škola u Republici Hrvatskoj objasnio na koji  način financiraju projekte škole te koliko truda i  rada iziskuju isti.

Mjuzikl " Tko pjeva, zlo ne misli " je samo još jedan dokaz koliko mladi ljuti mogu utjecati, uraditi i pokazati kada je prisutna volja, humanost i želja za uspjehom.