HGI KRENUO U KAMPANJU

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 30. prosinca 2011. - 12:03
Autor: 

Sinoć je u tivatskom hotelu Palma održan tradicionalni božićni koktel Hrvatske građanske inicijative, na kojem je predsjednica Marija Vučinović ozvaničila početak kampanje za općinske izbore u Tivtu naredne godine. Ovom svečanom druženju nazočili su Božo Vodopija generalni konzul Republike Hrvatske u Kotoru, Ljerka Dragičević zastupnica Hrvatske građanske inicijative u Skupštini Crne Gore, Miroslav Franović predsjednik Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore, Zvonimir Deković predsjednik Hrvatske krovne zajednice „Dux Croatorum", Mirko Vičević predsjednik Hrvatskog građanskog društva Crne Gore, Josip Gržetić predsjednik Općinskog odobora kotorskog HGI-a.

Pred velikim brojem posjetitelja skup je otvorio Ilija Janović član Središnjeg odbora HGI-a i dopredsjednik Općine Tivat, koji je pozdravi sve goste i izrazio zadovoljstvo postignutim na lokalnom nivou. On je pozvao građane da daju svoj doprinos sugestijama i primjedbama kako bi zajedno uradili još više. Mirko Vičević je čestitao predjsednici HGI-a Mariji Vučinović i zastupnici u Skupštini Crne Gore Ljerki Dragičević na ostvarenim uspijesima u protekloj godini i poželio puno uspjeha u budućnosti. „Završnica godine nam je dala veliki podstrek i u zajedničkom predstavljanju uspjeli smo da se prikažemo kao složna i dobro organizirana cijelina", istakao je predsjednik Hrvatskog građanskog društva Crne Gore Mirko Vičević, što su svi u sali pozdravili velikim pljeskom. Član Središnjeg odbora HGI-a Adrijan Vuksanović je rekao da glas za HGI-a je glas za Crnu Goru, jer „time potvrđujemo da je ona država u kojoj se poštivaju prava manjinskih naroda". Na kraju gostima se obratila i predsjednica stranke Marija Vučinović. Razlog njenog zadovoljstva je snaga koju HGI ima, što daje optimizam pred izbore 2012. godine.
Kako je bilo sinoć na božićnom koktelu HGI-a u Tivtu možete pogledati na našim fotografijama, a također putem audio zapisa imate prigodu čuti govore sudionika.
Audio: Predsjednica HGI-a Marija Vučinović

Audio: Predsjednik HGD-CG Mirko Vičević

Audio: Član Središneg odbora HGI-a Ilija Janović

Audio: Član Središneg odbora HGI-a Adrijan Vuksanović