NAJBOLJIM SPORTISTIMA TIVTA DODIJELJENJE NAGRADE

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 20. siječnja 2012. - 11:05
Autor: 

Juče su u Općini Tivat dodijeljena priznanja najuspješnijim sportistima i sportskim kolektivima u 2011g. Za najboljeg sportistu u protekloj godini izabran je boćar Mirosalv Petković, dok je njegov BK „Brđanin" proglašen za najbolji klub. Njima je pripala i novačana nagrada od 1000 €. Nagrade im je dodijelio gradonačelnik Tivta Miodrag Kankaraš.
Organizatori dodjele priznaja njaboljim sportistima su Radio Tivat, sekcija sportskih novinara i Općina Tivat. Najbolji sportisti dobili su i monografiju o tivatskom sportu „Mladost jedne istorije" Slavka Krstovića. Pehare i priznanja uručena su streličaru Milanu Boroviću, kuglašu Stanku Ivanoviću, košarkašu Bojanu Boškoviću, atletičarki Ameli Feković, jedriličaru Igoru Lesu, sportskom ribolovacu Aleksandru Jandriću, džudista Igoru Tataru, teniseru Dejanu Kovaču i nogometašu Nebojši Perašu.

Posebna priznanja za sportske rezultate u minuloj takmičarskoj godini uručena su FK „Sloga" iz Radovića i KK „Teodo", a specijalna priznanja atletičarki Kristini Samardžić, jedriličaru Matiji Grabiću, boćaru Franu Petkoviću, sportskom ribolovcu Nikoli Božinoviću i džudistima Ivani Starčević i Pavlu Kostiću. Kako je bilo juče u Titvtu pogledajte na našim fotografijama.
Audio: Gradonačelnik Tivta Miodrag Kankaraš