PRAZNIK MIMOZE 2012

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 31. siječnja 2012. - 10:45
Autor: 

Svečano otvaranje tradiconalnog 43. Praznika mimoze je 3.veljače (petak), na trgu "Nikole Đurkovića" koncertom beogradskog benda "Van Gog". Kao i svake godine, Praznik mimoze počeće dan ranije, tradicionalnim Hercgnovskim zimskim salonom u galeriji "Josip-Bepo Benković". Međunarodna izložba cvijeća biće otvorena u sportskom centru „Igalo" u 11 sati 3. veljače.
Velika Fešta od mimoze ribe i vina počinje u subotu 4.veljače u jutarnjim satima defileom mažoretki i bleh muzike od Kumbora od Baošića gdje će se održati centralna fešta uz mimozu, ribu i vino. U večernjim satima u hotelu „Plaža" bit će održan veliki maskembal sa početkom u 21 sat. Masembal za djecu je predviđen u nedelju 5.veljače u Baošićima.

Ovogodišnjim programom je predviđen veliki broj sportskih manifestacija, turniri u plivanju, takmičenje u ribanju, Bokeška fešta i fešta u Bijeloj, veče Mediteranske pjesme, riblja večera, velika karnevalska fešta na Škveru a 25.veljače u dvorani „Park" nastupiti će poznata hrvatska estradna umjetnica Josipa Lisac.
Više možete pogledati o rasporedu sportskih, kulturnih i muzičkih dešavanja na plakatu 43. Praznika mimoze u našoj foto galeriji.