CENTRALANA MANIFESTACIJA FEŠTA KAMELIJA 2012 STOLIV

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 25. ožujka 2012. - 13:43
Autor: 

Danas je u Stolivu održana centralna manifestacija Fešta kamelija 2012g. Tradicionalnim igrokazom, pomorac brodom stiže u svoj Stoliv gdje ga dočekuje obitelj a ženi donosi cvijet kamelije koji potiče iz Japana.
Prede više stotina posjetitelja program je svečano otvorio zamjenik Ministra za turizam i održivi razvoj Zoran Duletić. Prisutnima su se obratili u ime Turističke organizacije Kotor Mirza Krcić, a ispred organizatora MZ Stoliv Vinko Vujović i predsjednik NVO "Kamelija" Romeo Mihović.

U kulturno-zabavnom programu nastupila je klapa "Jadran", KUD "Boka", izloženi su aranžmana od cvijeta kamelije, održana je izložba likovnih radova, proglašen je najljepših đardin sa kamelijama obitelji Knez. Tradicionalno poslužene su mušlje na buzaru uz vino koje su donirale "Plantaže" iz Podgorice. Brojni zainteresirani sa članovima PK "Vjeverica" napravilli su izlet pješačkom stazom u Gornji Stoliv i Vrmac.
Tradicionalni Bal kamelija sa izborom Dame kamelija biće organiziran 31.ožujka(subota) u 20.30 u hotelu „Vrmac" na Markovom rtu.
Više pogledajte u našoj foto galeriji i audio zapisima.
Audio: Zamjenik ministra turizma Zoran Duletić

Audio: MZ Stoliv Vinko Vujović

Audio: TO Kotor Mirza Krcic

Audio: NVO Kamelija Romeo Mihović