VEČE BOKELJSKE MORNARICE

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 17. travnja 2012. - 10:56
Autor: 

Tradicionalna večer Bokeljske mornarice biti će održana u subotu 21.travnja 2012. godine u hotelu "Vrmac" na Prčanju sa početkom u 20,30 sati. Cijena ulaznice sa večerom iznosi 10 € a karte se mogu kupiti u prostorijama Doma pomoraca od 16. do 20. travnja od17 do 20 sati. Pripremljen je kraći umjetnički program, u kojem učestvuju, klapa Bokeljkski mornari i plesni orkestar "Exodus" iz Herceg Novog. Bit će organizirana i tradicionalna lutrija.
Bokeljska mornarica – Podružnica Kotor njegujući vjekovnu tradiciju i čuvajući najodličnije ljudske vrijednosti kroz generacije Kotorana i Bokelja, pored svojih Statutom određenih protokolarnih nastupa nastoji organizirati i sudjelovati u što većem broju kulturnih, društvenih i zabavnih manifestacija grada i cijele Boke.

U tom smislu pokušavamo očuvati i svake godine organizirati lijepu manifestaciju Tradicionalnu večer Bokeljske Mornarice kao znak našeg međusobnog zajedništva ali i zahvale našim prijateljima, sugrađanima, dobročiniteljima, simpatizerima i sponzorima - kaže se u priopćenju Bokeljske Mornarice podružnica Kotor.