CATTARO U MAKARSKOJ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 06. listopada 2012. - 10:24
Autor: 

Vaterpolo akedemija Cattaro od 5. do 7.listopada 2012 godine u Makarskoj učestvuje na Međunarodnom vaterpolo turniru "Mladi galeb" i jedini je crnogorski klub koji nastupa na pomenutom turniru u konkurenciji najačih klubova iz regiona. Na turniru nastupaju djeca 1999 godište i mlađi, a ovo je ujedno i provijera spremnosti ekipe obzirom da se radi o kvalitetnoj konkurenciji.
Cattaro je juče pobjedio VK "Jadran" iz Splita i "Galeba" iz Makarske. Nakon utakmicama u grupnoj fazi danas slijedi eliminaciona faza takmičenja tako da vaterpolisti Cattara se sastaju sa ekipom riječkog "Primorija".
"Klub se nada što boljem plasmanu, a sama činjenica da nam je upućen poziv da učestvujemo na ovom renomiranom turniru predstavlja veliku čast i dokaz da se u Klubu kvalitetno radi posebno sa mlađim kategorijama" - kazao je tim menadžer VA Cattara Mirko Vičević.

Trenerski dvojac Barba, Ž.Vičević za nastup na ovom turniru izabrao je slijedći sastav: Balandžić Boško, Vukasović Nebojša, popović Sava, Marković Dragan, Mjadak Dejan, Zeljak Vasilije, Mićunović Vasilije, Vujović Veljko, Perković Miroslav, Krivokapić Bojan, Jovanović Joko, Čavor Đorđije, Hercegovac Veljko, Marković Ante, Hajdarević Vasilije, Nedeljkov Žarko, Proroković Bojan.